Sponsors

Het eerste speelt thuiswedstrijd tegen vv Hellendoorn

9 maart 2012 13:00


Morgen speelt het eerste een belangrijke wedstrijd tegen Hellendoorn. Hellendoorn staat momenteel op de vierde plaats na de degradatie van vorig seizoen uit de tweede klasse. In de uitwedstrijd werd er in de hitte met 4-0 verloren.

Na de duidelijke overwinning van vorige week in Almelo tegen DVO zal Teuge de lijn proberen door te trekken om zo snel mogelijk van die degradatieplaats af te komen. Er werden vele goede aanvallen op de mat gelegd, waardoor Teuge met vertrouwen naar de rest van het seizoen kan kijken. De achterstand op BZSV bedraagt op dit moment nog 1 punt. Momenteel zijn er wel weer wat kleine blessures. Waar in de winterstop vrijwel de volledige selectie fit was, zijn momenteel aanvoerder Jasper Oosterman en spits Gouke Bokma nog steeds geblesseerd. Gerben Logtenberg is er vanwege een hernia langdurig uit. Twijfelgevallen zijn Niels Jansen (kuit) en Joris van den Bosch (ziek en last van de enkel). Christian Schouten maakt echter op de trainingen een steeds fittere indruk en zal weldra aansluiten bij de selectie.

Hellendoorn heeft vorige week de beladen derby tegen Hulzense Boys gewonnen en zal zodoende met een goed gevoel naar Teuge komen.

Morgen om 3 uur zal de wedstrijd beginnen op sportpark de Dulmer. We hopen u daar te mogen begroeten.

Bekijk hier de statistieken voor deze wedstrijd.

De wedstrijdsponsor voor de wedstrijd Sp. Teuge 1 - vv Hellendoorn 1 is Wildkamp

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!