Sponsors

Dea Schipper neemt afscheid van de sponsorcommissie

4 oktober 2011 13:00


Na 16 jaar inzet en vele successen heeft Dea Schipper besloten te stoppen met haar activiteiten voor de sponsorcommissie.

De sponsorcommissie dankt Dea voor de tomeloze inzet en vele successen. Tijdens de sponsoravond a.s. zaterdag zal Dea in het zonnetje worden gezet !!

Dea wil middels onderstaande brief afscheid nemen van de sponsoren.

Beste sponsor,

 

Hierdoor deel ik u mede dat ik mijn taken na 16 jaar in de sponsorcommissie, waarvan 4 jaar als voorzitter, per oktober a.s. beëindig. Ik heb deze periode als zeer leerzaam en plezierig ervaren.

Door de jaren heen is de sponsorcommissie uitgegroeid tot een serieuze en professionele commissie met zeer enthousiaste commissieleden. Ik vind het nu tijd om de voorzittershamer door te geven aan mijn opvolger Arie Schouten.

 

Graag wil ik u bedanken voor het jarenlang vertrouwen in mij en dat u al die jaren Sportclub Teuge financieel heeft gesteund. De successen van de sponsorcommissie hebben we grotendeels aan u te danken. Ik kan u daarom niet genoeg bedanken voor uw permanente steun. Ik bewaar prettige herinneringen aan onze samenwerking. Verder heb ik veel steun ondervonden van de sponsorcommissieleden en denk tevens terug aan de gezellige, maar ook zinvolle vergaderingen.

 

Ik hoop dat u de financiële en/of materiële steun in de toekomst voortzet, want ook Sportclub Teuge kan niet zonder uw steun.

 

Hopelijk mag ik u verwelkomen op onze jaarlijkse sponsordag van Sportclub Teuge

op zaterdag 8 oktober. Dan kunnen we onder het genot van een drankje gezellig bijpraten.

 

Met vriendelijke groet,

 

Dea Schipper

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!