Sportclub Teuge thuis tegen FC Berghuizen - Sportclub Teuge

Sponsors

Sportclub Teuge thuis tegen FC Berghuizen

9 november 2023 18:15


Zaterdag staat alweer de vierde thuiswedstrijd van het seizoen op het programma en voor de eerste keer is FC Berghuizen de tegenstander van Sportclub Teuge.

Sportclub Teuge heeft vorige week goede zaken gedaan door met ruime cijfers van sv Harfsen te winnen, 5-2. Hierdoor blijft Sportclub Teuge meedoen in de top van de 4e Klasse D waar het verschil tussen de koploper en de nummer 6 op de ranglijst slechts 4 punten is.

Op die 6e plek staat Fc Berghuizen uit Oldenzaal. Voor Sportclub Teuge een totaal onbekende tegenstander, maar dat geldt natuurlijk ook andersom.

Met 10 punten uit 6 wedstrijden heeft FC Berghuizen nog goed contact met de top in deze klasse. Ook FC Berghuizen wist met 5-2 te winnen van sv Harfsen een week eerder en speelden net als Sportclub Teuge gelijk tegen Sportclub Deventer.

Kortom, een gelijkwaardige tegenstander die op waarde geschat dient te worden en wat naar alle waarschijnlijkheid een mooie wedstrijd zal gaan opleveren.

Houdt Sportclub Teuge de ongeslagen status vast? Graag zien wij u weer langs de lijn op ons eigen Sportcomplex de Dulmer.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!