Van de Bestuurstafel.... - Sportclub Teuge

Sponsors

Van de Bestuurstafel....

8 oktober 2023 10:45


Vanaf deze plek willen wij u regelmatig informeren over allerlei zaken die in het bestuur zijn besproken en besloten. Om iedereen hierbij te betrekken en openheid aan iedereen te bieden die betrokken is bij onze club en die belangstelling heeft voor de Sportclub Teuge!

Het nieuwe seizoen is inmiddels alweer volop aan de gang en dat betekent dat er elke week veel geregeld moet worden binnen onze vereniging. Vele vrijwilligers zijn hierbij wekelijks betrokken. Maar we hebben hulp van alle leden, en dus ook van jou, hard nodig. 

Zoals je via de site regelmatig een oproep voorbij zag komen om je aan te melden voor een bepaalde functie willen wij als bestuur dit graag nog extra onder de aandacht brengen. Juist omdat de Sportclub Teuge niet alleen een plek is waar gesport kan worden, maar ook een plek is waar ontmoeting, verbinding en plezier beleefd kan worden. De Sportclub is niet weg te denken en vervult een belangrijke maatschappelijke positie.

Het bestuur is blij dat wij op de aankomende ledenvergadering twee nieuwe bestuursleden kunnen voorstellen. Wij hopen dat de ledenvergadering akkoord kan gaan met de benoeming van deze twee nieuwe bestuursleden. Zo zijn de openstaande vacatures van bestuurslid binnen- en buitendienst vervuld.

Echter, er staan een aantal vacatures open. Onder andere voor;

Op dit moment

  •  Bestuurslid Algemeen 
  • Hoofd Jeugdopleiding 
  • TC selectie 
  • Coördinator thuiswedstrijden 1e elftal

 

Voor begin seizoen 2024-2025;

  • Wedstrijdsecretaris
  • Coördinator TJC onderbouw


Per 
november 2025;

  • Secretaris


Daarnaast zijn er openstaande functies in diverse commissies.

Het bestuur kan zich voorstellen dat je denkt, dit gaat mij te veel tijd kosten of ik ben er niet geschikt voor. 

Deze beeldvorming kan te maken hebben met onvoldoende weet hebben wat er zoal achter de schermen gebeurt en onvoldoende weet hebben van de inhoud van de functie. Wat houdt het precies in en hoeveel tijd gaat het mij kosten?

Laat je dan eens voorlichten en vraag de huidige bestuursleden naar de inhoud van de diverse functies en hoeveel tijd het per week kost.

Mag ik je uitdagen om met ons in gesprek te gaan? Je krijgt er hoe dan ook veel voor terug! Plezier, nieuwe contacten en vooral een bijdrage mogen leveren aan het voortbestaan van de mooie sportclub Teuge en de verdere ontwikkeling van deze club.

Namens het bestuur,

Hans Droog, voorzitter.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!