Sp. Teuge in halve finale nacompetitie tegen MSC

8 juni 2023 18:30

Door in de eerste ronde van Oeken te winnen, speelt Sp. Teuge in de volgende ronde een thuiswedstrijd tegen M.S.C. uit Meppel.

Afgelopen zaterdag waren er nog 8 teams in de race voor 1 plek in de 3e klasse voor komend seizoen. Sp. Teuge wist overtuigend te winnen van competitiegenoot Oeken en won met 3-0 en zit nu bij de laatste 4 ploegen.

De tegenstander van zaterdag is MSC uit Meppel die afgelopen seizoen als 3e eindigde in de 4e klasse E met maar 2 punten achter kampioen ’s Heerenbroek. Ook MSC wist de eerste ronde overtuigend met 0-3 te winnen van RKSV Bornerbroek.

MSC was tot 2020 een zondagvereniging welke tot die tijd speelde in de Hoofdklasse zondag. De keuze destijds om naar de zaterdag over te stappen had tot gevolg dat zij in de 5e klasse zaterdag instroomde en willen de opmars graag voortzetten.

De winnaar van dit tweeluik zal op zaterdag 17 juni de finale spelen tegen de winnaar van CSV ’28 – Juniana ’31.

De wedstrijd op Sportcomplex de Dulmer start om 15:00 uur en graag zien wij u langs de lijn.