Sportclub Teuge is op zoek naar nieuwe bestuursleden - Sportclub Teuge

Sponsors

Sportclub Teuge is op zoek naar nieuwe bestuursleden

22 september 2022 18:00


Het bestuur van Sportclub Teuge is op zoek naar nieuwe bestuursleden voor de functie Algemene zaken en de functie Binnendienst.

Arjan Prijs heeft de afgelopen periode met veel enthousiasme een aantal klussen opgepakt, zoals het openingsfeest en het Fifa-toernooi, maar hij heeft besloten om niet toe te treden tot het bestuur. Hierdoor is de functie Binnendienst (weer) vacant. 

Een bestuurslid Binnendienst regelt alles in en rondom de kantine, samen met de vrijwilligers van inkoop en de bar. Heel belangrijk, want een goede kantineomzet zorgt voor een stevige financiële basis van onze vereniging. 

Ook voor de functie Algemene zaken zijn we op zoek naar een versterking van het bestuur. Onder deze functie vallen alle niet-voetbaltechnische zaken, zoals de kleding- en sponsorcommissie, de scheidsrechters en de verzorging. Alles om ervoor te zorgen dat er iedere zaterdag gevoetbald kan worden.

Sonja Dijkman heeft aangegeven haar taken als secretaris na vier jaar te willen overdragen. Tijdens de Algemene Ledenvergadering op maandag 21 november 2022 draagt het bestuur Rob van Lohuijzen voor als nieuwe secretaris van Sportclub Teuge. Eventuele tegenkandidaten kunnen zich melden bij het bestuur (info@sportclubteuge.nl). 

Naast de jaarlijkse onderwerpen, zoals de financiële cijfers van afgelopen seizoen, de begroting voor komend seizoen en het jaarverslag, willen we op de ALV de leden informeren over de verduurzaming van onze accommodatie. En hopen we natuurlijk ook een nieuw bestuurslid Algemene Zaken en een nieuw bestuurslid Binnendienst voor te dragen.

Dus, heb je belangstelling voor een bestuursfunctie? Dan horen wij dat graag!

Bestuur Sportclub Teuge

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!