Competitieteams Doorstoters in de prijzen!

8 september 2022 19:30

Voor aanvang van de nieuwe competitie werden op de jaarlijkse bondsvergadering de prijzen van het afgelopen seizoen uitgereikt.

Ronny Huiskamp mocht namens De Doorstoters Teuge maar liefst 3 bekers in ontvangst nemen. Team 3 pakte overtuigend de tweede plaats, team 2 werd het afgelopen seizoen derde en team 1 werd in de laatste wedstrijd net geen kampioen.

Biljart_2209.pngAl met al een prachtig seizoen en na de complimenten van de wedstrijdleider van de NVBV, gingen de 3 bekers mee naar Teuge.

Ook werd er die avond gestemd voor een plek in het bondsbestuur en onze kandidaat uit Teuge, Anno Nijhof, werd met een overtuigende meerderheid gekozen. Nogmaals van harte.

Onze teams gaan het nieuwe seizoen in vrijwel dezelfde samenstelling beginnen aan de competitie. Er is in de vakantie flink door getraind en het is niet ondenkbaar dat er een kampioenschap aan zit te komen volgend seizoen.