Sponsors

Sportclub Teuge uit naar AGOVV voor de nacompetitie

9 juni 2022 20:00


Aanstaande zaterdag is de eerste ronde van de nacompetitie voor promotie naar de 2e klasse. In de eerste ronde al gelijk een heel mooi affiche, AGOVV is dan de tegenstander.

Sportclub heeft door een prachtige eindspurt verdiend de 3e periode behaald en gaat dus op voor de nacompetitie. Van deze 9 wedstrijden werden er 8 omgezet in een overwinning. Alleen uit bij JVC Cuijck werd er verloren.

Waar handhaving aan het begin van het seizoen de doelstelling was, heeft de ploeg van hoofdtrainer Hans uit den Bogaard in de 2e seizoenshelft laten zien dat Teuge 1 meer in haar mars heeft.

AGOVV is in de zware 3e Klasse B net als 2e geëindigd vlak achter de kampioen Otterlo. AGOVV is er alles aan gelegen om het niet behalen van directe promotie, om te zetten in promotie via de nacompetitie. Beide ploegen hebben de laatste periode veel overwinningen behaald en beide ploegen zullen met vertrouwen straten aan de wedstrijd. De wedstrijd start om 15:00 bij AGOVV in Apeldoorn.

Graag zien wij zoveel mogelijk supporters langs de lijn om onze jongens te steunen. Wanneer de wedstrijd is afgelopen zou het mooi zijn dat alle supporters naar Sportclub teuge komen. Om 18:00 is op Sportcomplex de Dulmer de officiële opening van de verbouwde kantine. Een gezellige avond waar iedereen voor uitgenodigd is en waar hopelijk ook de overwinning op AGOVV gevierd kan worden.

Kortom, een drukke maar hele mooie dag.  ’s Morgens starten wij met ons eigen jeugdtoernooi, wat na 2 jaar eindelijk weer gespeeld kan worden. Daarna de mooie wedstrijd tegen AGOVV en aansluitend feest op de club.

Graag zien wij u zaterdag bij deze evenementen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!