Sponsors

Nieuw laken voor De Doorstoters

16 januari 2022 18:45


Het 10 over rood kersttoernooi 2021 moest de clubkas van de biljart vereniging weer op peil brengen. De opbrengst van dit toernooi zou een bijdrage moeten gaan leveren aan de vaste jaarlijkse onkosten, zoals een nieuw laken. Ook de biljartvereniging lijdt onder de Covid maatregelen en moest de reserves aanspreken om dit te realiseren.

Biljart_2201.pngEen aantal eigen leden en een paar trouwe sponsoren hebben gelukkig een bijdrage gedaan, heel veel dank hiervoor! Afgelopen week kwam er een nieuw tapijt op onze tafel. Enkele leden hebben geholpen met het demonteren en monteren van de tafel, om de prijs wat te drukken. Dibo uit Deventer heeft de klus tot volle tevredenheid geklaard en onze tafel van een blauw laken voorzien.  

Biljart_2202.pngWe hopen binnenkort de competitie weer te hervatten. Alle teams van De Doorstoters liggen op koers voor de prijzen en staan te popelen om weer te beginnen.

Biljart2203.jpgAls u de competitie wedstrijden wilt bijwonen {tegen de tijd dat het weer mag} en onze jongens wilt aanmoedigen kijk dan op  de competitie site NVBV biljartpoint voor het programma.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!