Sponsors

Sportclub Teuge ontvangt koploper FC Zutphen

5 november 2021 17:45


Zaterdag ontvangt Sportclub Teuge de koploper uit de 3e Klasse A, FC Zutphen. Deze ploeg steekt er tot nu toe met kop en schouders bovenuit, door tot nu toe alle wedstrijden te winnen.

FC Zutphen heeft, net als JVC Cuijck, tot aan vandaag al haar wedstrijden gewonnen  en ook met ruime cijfers, 28 voor en 2 tegen.  Sportclub Teuge is dus gewaarschuwd voor de sterke aanvalsdriften van Fc Zutphen, die promotie naar de 2e klasse bovenaan haar lijstje heeft staan.

Sportclub Teuge speelde vorige week een prima wedstrijd uit bij sv Waalstad uit Nijmegen. De mannen van hoofdtrainer Hans uit den Bogaard begonnen niet al te  best aan de wedstrijd, maar hoe verder de wedstrijd zich vorderde, hoe beter het voetbal werd met uiteindelijk een hele mooi 0-4 overwinning. Sportclub Teuge staat hierdoor op een keurige 8e plek met 8 punten uit 6 wedstrijden en heeft haar laatste drie wedstrijden niet meer verloren.

Met dit vertrouwen zal Sportclub Teuge proberen om de eerste punten af te snoepen van FC Zutphen en zich hierdoor keurig te blijven handhaven in de middenmoot.

Graag zien wij u langs de lijn om onze jongens aan te moedigen.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!