Sponsors

Vergeet niet te gaan passen voor de nieuwe kleding!

5 november 2021 17:15


De maatvoering van de nieuwe kleding is echt anders dan de huidige kleding. Om met elkaar te zorgen voor een nette uitstraling van de nieuwe kleding, is het dus belangrijk om te gaan passen voor de juiste maten. Je hebt hiervoor nog t/m 13 november de tijd. LET OP! Heb je op 13 november nog niet gepast, dan zijn wij genoodzaakt om standaard maten voor je te bestellen. Zie voor de volledige informatie het bericht hieronder.

NIEUWE KLEDING
Sportclub Teuge is blij te kunnen melden dat we alle leden, leiders en trainers van de afdeling veldvoetbal gaan voorzien van nieuwe kleding. Dankzij kledingsponsors is het mogelijk om onderstaande pakketten voor alle leden, leiders en trainers kosteloos aan te bieden. Daar zijn we super trots op!

Sportclub Teuge heeft over de nieuwe kleding afspraken gemaakt met 11teamsports te Apeldoorn. 11teamsports is wellicht een onbekende naam, maar dit was voorheen 100% Voetbal. Bij 11teamsports treft u hetzelfde team aan als bij 100% voetbal, met dezelfde klantvriendelijkheid, kennis en service.

Ter bevordering van de uniforme uitstraling zullen alle leden van jong tot oud in hetzelfde tenue gaan voetballen. Het streven is om de nieuwe kleding in de winterstop beschikbaar te stellen. We zijn daarbij echter afhankelijk van levertijden.

Het pakket voor leden bestaat uit:

  • Een wedstrijdshirt
  • Een wedstrijdbroek
  • Een presentatiepak (bestaande uit broek en trui)
  • Een voetbaltas

Het pakket voor leiders en trainers bestaat uit:

  • Een presentatiepak (bestaande uit broek, trui en polo)
  • Een winterjas
  • Een tussenjas

De voetbalkousen zitten niet in het pakket. Deze dienen door de leden zelf te worden aangeschaft. Dit kan in de kantine, via de webshop of in de winkel bij 11teamsports. Uiteraard zijn de voetbalkousen voor alle leden uniform (tijdens de wedstrijden zijn logokousen verplicht). Extra kleding, zoals inloopshirts en kleding om in te trainen, kunnen door de leden zelf worden aangeschaft via de webshop of in de winkel bij 11teamsports. Hiervoor gaan we in de toekomst ook mooie acties organiseren! 

Kleding passen
Vanaf zaterdag 16 oktober t/m zaterdag 13 november a.s. kunnen alle voetballende leden, leiders en trainers van Sportclub Teuge kleding passen in de winkel van 11teamsports aan de Stationsstraat 130 in Apeldoorn. Door 11teamsports zullen per lid alle maten worden vastgelegd. Aan de hand hiervan zal de kleding besteld worden. De paskleding wijkt qua ontwerp en kleur af van de definitieve kleding, maar het gaat nu om de pasvorm. Die is wel gelijk.  

Alle leden, leiders en trainers zijn er zelf voor verantwoordelijk dat zij uiterlijk zaterdag 13 november de kleding hebben gepast. Voor degenen die op 13 november nog niet zijn geweest, zullen wij gemiddelde maten bestellen.

Klantenpas
Bij het passen in de winkel ontvangen de leden, leiders en trainers een klantenpas van 11teamsports. Op vertoon van deze klantenpas krijgen zij 10% korting op alle aankopen in de winkel. Als club krijgen we ook nog een percentage over de aankopen van de leden. Een win-win situatie dus: goed voor de leden en voor de club!

Afspraken
Alle artikelen worden voorzien van een uniek nummer. Bij de uitgifte van de kleding worden deze nummers gekoppeld aan personen. Op die manier weten we precies wie over welke artikelen beschikt. De kleding en tassen blijven te allen tijde eigendom van Sportclub Teuge. De leden, leiders en trainers dragen de verantwoordelijkheid om netjes met de kleding en tassen om te gaan. Dit betekent dat de kleding alleen wordt gedragen op wedstrijddagen, dat de kleding volgens de geldende wasvoorschriften wordt gewassen en dat als er iets kapot is of kwijt raakt dit direct wordt gemeld bij de kledingcommissie. Als iemand stopt als voetballer, leider of trainer levert hij zijn/haar kleding in bij de kledingcommissie. Op het moment dat de leden, leiders en trainers de kleding in ontvangst nemen, accepteren zij automatisch deze verantwoordelijkheid. Dat betekent ook dat de kledingcommissie, in overleg met het bestuur, het recht heeft om bij verlies of schade de kosten te verhalen op de desbetreffende persoon.

We focussen ons in eerste instantie op de voetballende leden, leiders en trainers binnen de club. De mogelijkheden voor overige kledinggebruikers binnen de club gaan we nadien bekijken en een plan voor maken.

 

Voor vragen is de kledingcommissie bereikbaar via kledingcommissie@sp-teuge.nl.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!