Sponsors

Dit verandert er in de structuur van SP Teuge

12 december 2020 11:45


Sportclub Teuge maakte de laatste 10 jaar een enorme groei door in het aantal leden. Vooral de jeugdafdeling groeide hard. Daar zijn we dankbaar voor en trots op! De groei plaatst ons tegelijkertijd voor nieuwe uitdagingen. Om ervoor te zorgen dat iedereen met plezier kan blijven voetballen bij SP Teuge, namen we onze organisatie en structuur eens flink door. Dat resulteerde in een aantal veranderingen. In deze update praten we je graag bij.

In de afgelopen maanden werken we binnen Sportclub Teuge aan een aangepaste structuur én zochten we de juiste personen bij de diverse functies. Het is dan ook prachtig om te melden dat het Sportclub Teuge in een hele korte periode is gelukt om, op één positie na, alle posities in te vullen met enthousiaste mensen.

Dit verandert er bij de jeugd
De grootste verandering zit in de structuur van de jeugdcommissie. We splitsen de organisatie in drie onderdelen;  Coördinatoren, Opleiding en Facilitair. Met name het werken met coördinatoren per  leeftijdscategorie is nieuw voor Sportclub Teuge. Deze coördinatoren worden voor leiders, trainer en ouders het 1e aanspreekpunt. Zo willen wij alle elftallen dezelfde en juiste aandacht geven die ze nodig hebben. En dankzij deze verandering kan de Hoofdjeugdopleiding nu alle tijd en aandacht geven aan het opleiden van trainers en spelers. Dat vinden we belangrijk want we willen onze jeugdleden graag zo goed mogelijk opleiden, ieder op zijn of haar eigen niveau. Onder Facilitair vallen de onderdelen; wedstrijdzaken (bijv. indeling velden en kleedkamers), wedstrijdsecretaris en materialen.

De volgende namen vormen de jeugdcommissie:

  • Voorzitter: Gerben van der Wal
  • Opleiding: Marco Buitenhuis (Hoofd Jeugdopleiding), Patrick van der Lugt (ondersteuning HJO)
  • Coördinatoren: Erik Blumink (Mini’s), Machiel Fluit (JO 8-9-10), Marco Schurink (JO 11-12), Niels Kamstra (JO 13-15), Dennis Schut (JO 17-19), Edwin Buys (commissielid)
  • Facilitair: Erik Blumink (wedstrijdzaken), René Slijkhuis (wedstrijdsecretaris)

Dit verandert er bij de volwassenen
Ook bij de seniorenteams, heren- en dameselftal(len) verandert er wat: we breiden het aantal commissieleden uit. Hierbij maken we onderscheid in de Senioren selectie, Senioren overige elftallen en het Dameselftal. De enige positie die hier nog niet is ingevuld is de wedstrijdsecretaris senioren.

De volgende namen vormen de seniorencommissie:

  • Selectie senioren:                        Erik Prins
  • Overige elftallen senioren:        Erwin van Oorspronk
  • Dames:                                          Bestuurslid Voetbal + Technische staf Dameselftal
  • Wedstrijdsecretaris:                    Vacant

Met deze aangepaste organisatie is Sportclub Teuge weer klaar voor de toekomst! Een toekomst waarin we met elkaar, in een prettige en veilige omgeving, veel voetbalplezier gaan beleven!

0001.jpg

Afscheid van Hennie, Ruud en Jacco
We zijn blij met alle nieuwe enthousiaste mensen die een nieuwe rol willen vervullen bij SP Teuge. Tegelijkertijd nemen we afscheid van een aantal enthousiaste mensen, die we in hun rol zeker gaan missen! Hennie Sileon en Ruud Dijkman hebben, na jaren lid te zijn van de jeugdcommissie, besloten om te stoppen. Beiden zijn, met hun eigen inbreng en expertise, belangrijk geweest in de afgelopen periode. Ook via deze weg willen we Hennie en Ruud bedanken voor hun jarenlange inzet voor de jeugdcommissie. Dezelfde dank geldt natuurlijk voor Jacco Blumink die vanuit het bestuur altijd een grote bijdrage leverde aan de jeugdcommissie.

Heb je vragen over de aangepaste structuur? Bel of mail ons gerust!

Bestuur Sportclub Teuge

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!