Teuge ontvangt Blauw Geel ’55 uit Ede

31 januari 2020 18:00

Zaterdag komt Blauw Geel ‘55 uit Ede op bezoek op Sportpark de Dulmer. Aan het begin van het seizoen was Blauw Geel ’57 de eerste tegenstander van Teuge in deze competitie. Dat betekend dat de 1e seizoenshelft erop zit en dat we starten met de terugronde.

Teuge staat er op dit moment niet goed voor wat betreft de ranglijst. Met 4 punten staan we op de laatste plaats wat directe degradatie betekent. Vorige week  speelde Teuge de degradatiekraker uit tegen  Advendo ’57 waar het  na een goede start van de wedstrijd toch bij rust met 3-0 achter  stond. In de 2e helft heeft Teuge laten zien dat het wel degelijk mee kan. In een alles of niets poging kwam Teuge knap terug tot 3-2 en had het ook de voorsprong moeten nemen. Maar waar jezelf vergeet te scoren, doet de tegenstander dat dan meestal wel, waardoor het op het laatst toch nog 5-2 werd voor Advendo’57.

Blauw Geel ‘55 staat er een stuk beter voor en bezet op dit moment in de ruime top de 2e plek, 2 punten achter koploper VVOP. Dat het bovenin spannend is blijkt wel uit het feit dat tussen de nummer 1 en nummer 8 slechts 6 punten zitten.

Wanneer Teuge de instelling en kwaliteiten  meeneemt van de 2 helft tegen Advendo ‘57, kan het zaterdag een mooie wedstrijd worden. Teuge heeft de punten hard nodig en kan daarbij uw steun goed gebruiken en wij zien u graag langs de lijn.