Teuge verliest 2e wedstrijd Apeldoorn Cup, zaterdag tegen AGOVV

23 augustus 2019 12:15

Teuge heeft de 2e wedstrijd van de Apeldoorn Cup verloren van Robur et Velocitas met 3-1. De laatste wedstrijd van dit toernooi wordt a.s. zaterdag gespeeld tegen AGOVV.

Teuge kende een goed begin van de wedstrijd en via een prachtige vrije trap van Lars Neuleman kwam het op een 1-3 voorsprong. In een gelijk opgaande eerste helft kwam Robur via een kopbal uit een corner op 1-1. De tweede helft was duidelijk voor Robur. Teuge voetbalde steeds slordiger en Robur strafte dit af met twee doelpunten in de tweede helft waardoor de 3-1 eindstand een terechte uitslag was.

Door deze uitslag is de laatste wedstrijd van dit toernooi a.s. zaterdag om 12:30 uur op Sportpark Orderbos en de tegenstander is dan AGOVV.