Teuge verliest na strafschoppen, Robur de volgende tegenstander

18 augustus 2019 13:30

Teuge heeft de eerste wedstrijd van de Apeldoorn Cup na penalty’s verloren van WSV. Na twee keer een half uur spelen was de stand nog steeds als bij de aftrap, 0-0.

Op voorhand was de zondag 2e klasser een sterke tegenstander, alleen was hier in de eerste helft niet veel van te zien. De eerste helft ging gelijk op, met weinig kansen voor beide doelen.

In de 2e helft waren kwamen er meer mogelijkheden, maar tot echt uitgespeelde kansen kwam het niet. De mogelijkheden tot scoren in de tweede helft waren voor WSV wat meer dan voor Teuge, maar Teuge gaf goed partij tegen een sterker geachte tegenstander. Voor Teuge was het goed om te zien dat een aantal jeugdige nieuwkomers zich gelijk goed manifesteerden in deze wedstrijd.

Uiteindelijk werden het dus penalty’s, welke door WSV werd gewonnen met 4-3.

Aanstaande donderdag om 19:00 uur is Robur de volgende tegenstander. Robur verloor de eerste wedstrijd van csv Apeldoorn met 4-0. Ook deze wedstrijd wordt weer gespeeld op Sportpark Orderbos op de velden van csv Apeldoorn. Teuge wacht daarna nog één wedstrijd a.s. zaterdag. Tijdstip en tegenstander is afhankelijk van de resultaten van deze week.

Voor het volledige programma, klik op onderstaande link.