Sponsors

Verovering koppositie beloning voor trainingsarbeid.

27 januari 2019 16:45


De stugge start na de winterstop, een verlies partij thuis tegen Emst en een nipte overwinning uit bij Tapperij Teun, was niet het gewenste begin voor de Doorstoters.

Op het technische vlak valt er nog veel te winnen, dus werden er tussentijds een paar lessen genomen, waar het volledige team een paar vrije avonden voor opofferde.

Jordy de Kruif uit Apeldoorn werd bereid gevonden om de Doorstoters een paar avonden te instrueren. Het waren leerzame uren en het bleek dat er nog veel te verbeteren was, aan het spel van de Doorstoters. Het is niet ondenkbaar dat dit nog een vervolg krijgt, het waren leerzame avonden!

De beloning liet niet lang op zich wachten.

De altijd lastige uitwedstrijd in Nunspeet tegen Marktzicht werd een bekroning op de vele trainingsarbeid.

Onze eerste man Ronny Huiskamp deelde de eerste dreun uit door met een gemiddelde van boven de 5, de kopman van Markzicht te vloeren.

Onze tweede man Paco had er ook zin in en liet bij het inspelen al geweldige ballen zien. Met een gemiddelde van 2.391 !! was het in 23 beurten klaar en werd de tweede overwinning bijgeschreven. Het vertoonde spel belooft veel goeds voor de rest van de competitie.

Jonni Smeenk mocht als derde optreden en was duidelijk geïnspireerd door zijn teamgenoten. Met een zelfde gemiddelde als Paco, 2,350 werd in slechts 20 beurten een eind aan de partij gemaakt. Het serie werk moet nog beter, maar technisch zag het er zeer goed uit!

Onze vierde man Henk Smeenk had een erg gezellige avond en was niet van plan om vroeg naar huis te gaan. 48 beurten deed Henk erover om de winst binnen te halen, maar de blijdschap was er niet minder om. Eindelijk weer een overwinning, wat ook goed is voor het zelfvertrouwen. De terugweg in de auto was het erg gezellig en er werd nog nagenoten van deze mooie avond.

Dinsdag 29 januari komt de nummer 2, het Wapen van Epe op bezoek en het beloofd een spannende wedstrijd te worden. Eddy Huiskamp neemt de plaats in van zijn broer, de rest van het team blijft ongewijzigd. De wedstrijd begint om 19.30 uur en er zijn nog een paar stoelen vrij in het Dorpshuis, om dit spektakel mee te maken.

Teamleider Doorstoters.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!