Sponsors

De Doorstoters, aansluiting bij de top 3 teams!

2 december 2018 11:15


Op 20 november kwam de koploper, Het Wapen van Epe op bezoek in Teuge, met de sterkste opstelling. Het team onder aanvoering van Anno Nijhof, is bezig aan een sterk seizoen en kwam niet alleen naar Teuge voor een gezellige avond.

De spanning was te snijden, voor de Doorstoters was het aanhaken of afvallen. Het werd aanhaken en de wedstrijd werd nipt verloren met 39/40.

Waar Ronny en Henk een sterke avond hadden en beiden de partij winnend afsloten, moesten Jonni en Johan hun meerdere erkennen in de tegenstander. Op zich een prima avond met een uitslag waar beide teams tevreden mee waren. De aanval naar de bovenste ploegen is ingezet en het vertoonde spel biedt perspectief voor een hoge klassering.

Op 29 november speelden we de altijd lastige uitwedstrijd tegen de mannen in Emst. Ronny moest beginnen en het bleek al snel dat er iets met de tafel aan de hand was, die leek erg op de Cauberg in Valkenburg.

Waar Ronny het moet hebben van serie werk en overhouden, liepen de ballen bij elke stoot naar één kant van de tafel. Het werd een avond met lange partijen en een hoop gemopper.

In 38! beurten wist Ronny de partij te winnen en hoewel hij in deze competitie nog onverslagen is, zijn dit minder leuke partijen om te spelen.

Paco begint eindelijk zijn oude vorm terug te krijgen. Zijn tegenstander in Emst had geen schijn van kans en met een fraai moyenne van 1.66 liet hij zien hoe het spelletje gespeeld moet worden. Overtuigend werden de 12 punten binnen gehaald.

Voor Jonni werd het een hele strijd om van zijn taaie tegenstander te winnen. Elkaar niets brengen en alles net er langs bij allebei de spelers maakten er een duel van dat maar liefst 43 beurten duurde, met uiteindelijk Jonni die aan het langste eind trok.

Inmiddels 3 overwinningen en 22.30 op de klok. Tijd voor de man die ons de eerste 48 punten van dit seizoen kon brengen, Henk Smeenk.

Met zijn bekende kreten, ah joh en tsjonge jonge, wat een k.t bal werd de partij toch gewonnen, al waren hier ook te veel beurten voor nodig. Een puike prestatie van onze vierde man, het blijft lastig om als laatste te spelen en niet onder te doen voor je teamgenoten. Goed gedaan!

Nog 2 wedstrijden en dan beginnen we aan de tweede helft van de competitie. In januari wordt er nog extra getraind, dus het belooft een mooi en spannend slot te worden van deze competitie.

 

Teamleider Doorstoters.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!