Sponsors

Teugse biljarters wisselvallig

8 oktober 2018 18:15


Op 25 september bij de thuiswedstrijd van de doorstoters was het smullen geblazen. De ene serie was nog mooier dan de andere en met veel overtuiging werd de tegenstander in de hoek gedrukt.

Onze eerste man Ronny won de partij met een hoogste serie van 25! Paco kon de partij net niet binnen slepen, maar een serie van 13 belooft nog veel dit seizoen. 5 caramboles tekort, maar het gaat weer een beetje swingen als Johan aan de beurt is.

Jonni boekte zijn eerste remise in een spannende partij. Wat een gevecht werd het in het dorpshuis en op karakter werden de punten binnen gehaald.

Henk Smeenk weet weer wat winnen is en met een groot applaus werd de laatste carambole gemaakt. Henk speelde de hele wedstrijd met de tegenstander, en na een paar beurten was het duidelijk, dat deze partij al binnen was.

Al met al een goede overwinning en we kunnen weer naar boven kijken.

2 Oktober stond de altijd lastige uitwedstrijd op het programma tegen het wapen van Epe. Het werd niet de avond van de Doorstoters.

Ronny pakte nog wel de volle winst tegen oud Teugenaar Anno Nijhof. In 34 beurten was het gedaan met Anno, die daarna nog wel zijn beklag deed over het spelen als eerste man.

De rest van de Doorstoters kreeg een pak slaag in een overigens bomvolle biljartarena.

Hoewel Jonni nog keurig zijn gemiddelde speelde was zijn tegenstander de baas en werd de partij in 24 beurten afgesloten.

Onze vierde man Henk moest het afleggen  tegen ook een bekend gezicht in Teuge, Teun Jansen. 37 beurten maakten een einde aan deze trieste avond die overigens sportief werd afgesloten aan de bar.

Onze tegenstanders morsen ook punten dus wij moeten ons volop blijven focussen op ons eigen spel en onze sterke punten.

Dinsdag 9 oktober komt Emst op bezoek, een tegenstander die ons goed ligt en we hopen de maximale punten bij te schrijven in een volle kantine.

Teamleider Doorstoters.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!