Thuiswedstrijd tegen 't Harde

7 november 2014 12:45

Zaterdag speelt Sportclub Teuge 1 een thuiswedstrijd tegen 't Harde. Om 15:00 uur staan beide ploegen aan de aftrap.

't Harde bezet momenteel de 3e plaats met 16 punten uit 8 wedstrijden. De achterstand op koploper DSV'61 bedraagt 3 punten.
't Harde wist de laatste drie wedstrijden winnend af te sluiten en zal graag op die voet verder willen gaan. Vorige week won 't Harde met 0-1 bij AGOVV. Het enige doelpunt in die wedstrijd viel pas in de blessuretijd, waardoor 't Harde drie punten bijschreef.

Teuge lijkt afscheid te hebben genomen van de onderste plekken. Na een mindere eerste helft, wist Teuge vorige week Vierhouten '82 in de tweede helft over de knie te krijgen. Uiteindelijk liep Teuge in de tweede helft uit tot 0-3, nadat de keeper van Vierhouten het veld moest ruimen door het vloeren van een doorgebroken speler (Ruben Wientjes).
Een belangrijke overwinning, waardoor Teuge inmiddels de 6e plaats bezet met 12 punten uit 8 wedstrijden.

Zowel Teuge als 't Harde zijn bezig aan een goede reeks en willen deze graag voortzetten. We verwachten twee ploegen met vertrouwen, die middels verzorgd positiespel tot scoren willen komen.

Vorig jaar won Teuge de thuiswedstrijd tegen 't Harde met 3-2 door doelpunten van Erik Hendriks, Erik Prins en Berend Pas.

De wedstrijd op Sportpark De Dulmer begint om 15:00 uur, onder leiding van scheidsrechter Weuring.

We hopen u zaterdag te mogen begroeten op ons sportpark!