Sponsors

Home

Overwinnen Schotse pechkoningen nu eindelijk hun demonen?

Vandaag om 12:31  Bestaat God? Dat mag u zelf weten. Wat wij wel durven zeggen: als er iemand aan de knoppen zit, heeft-ie een hekel aan doedelzakmuziek. Het lot is Schotland nooit goed gezind, in het bijzonder klimatologisch en op voetbalgebied. Uiteraard volgde maandag voorafgaand aan dé wedstrijd van het jaar het bericht dat uitblinker Billy Gilmour corona heeft. Het zou ook nooit eens om de reservekeeper zijn. De Schotse nationale ploeg en pech, dat verhaal is bekend uit het verleden. meer »


Tegen wie speelt Oranje? ? Een blik op de nummers drie

Vandaag om 11:30  Maandagavond ontvangt het Nederlands elftal in de Johan Cruijff ArenA nog Noord-Macedonië. Voor het Balkanland is dat een gedenkwaardige avond, want voorlopig zien we hen niet meer op een eindronde. Voor het team van Frank de Boer is het een zaak van heel blijven en testen wat wel en niet werkt richting de achtste finale. Laten we eens kijken naar de nummers drie. meer »


Prijsvraag 3: Herken supporters en verdien De Kortste Weg naar Europa

Vandaag om 11:08  In het boek ‘De kortste weg naar Europa’ blikt schrijver Ernst Bouwes terug op mooie verhalen uit de geschiedenis van de KNVB Beker en de belevenissen van de Europa Cup II-deelnemers in de periode 1960-70. Op de website van ELF Voetbal verscheen al een serie voorpublicaties. Deel 23 gaat opnieuw gepaard met een prijsvraag: herken personen op deze foto van de bekerwinnaars van 1962 en win een exemplaar van De Kortste Weg naar Europa. meer »


Samenvatting Zwitserland - Turkije (3-1)

Vandaag om 10:34  Zwitserland versloeg zondagavond Turkije met 3-1. De Turken druipen af als één van de zwakste ploegen ooit op een EK, de Zwitsers hebben een zeer goede kans op de tweede ronde. Toch moet het Alpenland ook maar afwachten wat het wordt als nummer drie. Om de tijd te doden is hier de samenvatting van de triomf van de Nati, met een uitblinkende Xherdan Shaqiri. Zoals het magische vierkant altijd doet op grote eindrondes.  meer »


Interview Gorgi Hristov: "Noord-Macedoni´┐Ż wil elke wedstrijd scoren"

Vandaag om 10:00  Noord-Macedonië is dit EK een van de meest verrassende, zo niet de meest verrassende deelnemer. Voor de eerste keer in haar bestaan plaatste het kleine en jonge land zich voor een eindtoernooi. Vanavond is Oranje de laatste groepstegenstander voordat de terugvlucht wordt ondernomen. "Er staat een ploeg met veel kwaliteit." meer »


Is Turkije het slechtste team ooit op het EK?

Gisteren om 20:09  Voor de Turken is een teleurstellend toernooi nu al afgelopen. Turkije verlaat het EK met nul punten, slechts één treffer en acht tegendoelpunten. Zijn de Turken hierdoor het slechtst presterende land ooit op het EK? De Turken behalen in ieder geval de top tien. ELF Voetbal zette de andere landen die op de afgelopen EK's het toernooi met nul punten moesten verlaten voor je op een rij meer »


Hoe Goran Pandev het Oranje al enkele keren knap lastig maakte

Gisteren om 13:00  Goran Pandev schreef met zijn doelpunt tegen Oekraïne EK-gescheidenis. Hij was namelijk de eerste doelpuntenmaker ooit voor Noord-Macedonië. Een tweede mijlpaal liep de spits net mis. Hij was op 37-jarige bijna de oudste doelpuntenmaker ooit op het EK, maar Ivica Vastic was in 2008 nog net iets ouder toen hij het net vond namens Oostenrijk. meer »


Dit zijn na twee speelrondes de 5 beste EK-spelers volgens de statistieken

Gisteren om 11:21  Tijdens het EK wordt via de FedEx Performance Zone via een algortime bijgehouden welke spelers dit EK in de beste vorm steken. Aan de hand van statistieken wordt er een ranking gemaakt van alle spelers die op het EK in actie komen. De top vijf staat hier voor je op een rij. meer »


Op deze manieren kan Oranje de wereldtop ontlopen in de achtste finale

19 juni 2021 14:03  Het was donderdag groot feest in Nederland, want de ploeg van Frank de Boer versloeg Oostenrijk en plaatste zich daardoor voor achtste finale. De vraag is nu wie de tegenstander van het Nederlands Elftal gaat worden. De grote vrees is dat de ploeg Duitsland of Portugal als tegenstander krijgt als één van de beste nummer drie. In dit artikel kijken we hoe Nederland de toplanden kan ontlopen. meer »


Samenvatting Engeland - Schotland (0-0)

19 juni 2021 10:31  The Battle of Britain is onbeslist gebleven op het Europees Kampioenschap. Vrijdag speelden Engeland en Schotland op Wembley een heerlijk duel. Hoewel er geen winnaar kwam, was het vanwege de spanning en de vele strijd toch erg leuk voor de voetballiefhebber. Bekijk de samenvatting van Engeland - Schotland hieronder.  meer »


De 10 bekendste spelers van het jarige Cambuur

19 juni 2021 7:00  SC Cambuur viert vandaag haar 57-jarige verjaardag en daarom zetten wij de promovendus in de schijnwerpers. Dat doen we door terug te kijken op de 10 bekendste spelers die ooit bij de Leeuwarders hebben gespeeld. Daarin is geen plaats voor levende Cambuur-legende Sandor van der Heide, publiekslieveling Mark de Vries, clubtopscorer Jan Bruin en Mister Cambuur Johan Abma, omdat we puur kijken naar de voetballers die de grootste loopbaan hebben gehad. meer »


VACATURE: Stagiair Marketing & Events

18 juni 2021 15:00  Ben jij op zoek naar een leerzame, sportieve en uitdagende stageplaats? Voor ons magazine PANNA! bieden wij een leuke leerplek aan op gebied van marketing & events. meer »


voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!