Home - Sportclub Teuge

Sponsors

Home

Wedstrijdverslagen

Gisteren, 29 januari 10:00  Lees hier de wedstrijdverslagen van de afgelopen weken.meer »

Voorster Derby

18 januari 13:30  Zaterdag 28 januari is het tijd voor de enige echte Voorster derby! Sportclub Teuge ontvangt het voorheen op zondag spelende SV Twello. Dit is tevens de eerste keer ooit dat deze ploegen elkaar competitief tegen komen!meer »

512x gelezen

Feestelijke nieuwjaarsreceptie Sportclub Teuge

11 januari 14:00  “Met frisse energie knallen we het nieuwe jaar in! Het bestuur van Sportclub Teuge wenst iedereen een sportief en voorspoedig nieuwjaar”. Zo opende voorzitter Hans Droog de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 8 januari. Veel clubleden brachten elkaar de beste wensen over en genoten met een hapje en een drankje in de volle kantine van de sportclub. Ook zijn jubilarissen gehuldigd, is de Clubman/-vrouw van het jaar bekendgemaakt en was er veel aandacht voor alle vrijwilligers. Het vinden en binden van vrijwilligers is één van de doelen van het bestuur voor 2023.meer »

345x gelezen

Prachtig slotstuk in mooie biljartweek!

9 januari 18:30  De leden van Biljartvereniging Teuge hadden weer alle registers open getrokken om er een paar mooie biljartavonden van te maken. Beide dagen waren gevuld met het maximaal aantal spelers die de club een warm hart toedragen. Ook de toeschouwers genoten met volle teugen van het 10 over rood biljartspektakel. meer »

265x gelezen

Bingo in Teuge

9 januari 18:15  Dit seizoen houdt Sportclub Teuge weer de maandelijkse bingo, zoals gebruikelijk (meestal) elke eerste vrijdag van de maand. Het begint om 20.00 uur en wordt gehouden in het clubhuis van de sportclub aan De Zanden in Teuge.meer »

120x gelezen

Lever uw oude/gebruikte vet (oliebollenvet, frituurvet, zonnebloemolie enz.) in bij de sportclub en steun uw club!

29 december 0:00  Het vet wordt professioneel afgevoerd en milieuvriendelijk verwerkt tot biodiesel. De sportclub ontvangt een kleine vergoeding voor een volle container en dit komt ten goede aan de vrijwilligers van de club!!meer »

615x gelezen

Sportclub Teuge zoekt trainer voor 2e elftal

22 december 19:00  Sportclub Teuge is voor het seizoen 2023-2024 op zoek naar een nieuwe trainer voor haar 2e elftal. Sportclub Teuge 2 speelt in de reserve 2e klasse na jaren een vaste waarde geweest te zijn in de reserve 3e klasse. meer »

330x gelezen

Hans uit den Bogaard verlengt bij Sp. Teuge

9 december 17:30  Hoofdtrainer Hans uit den Bogaard en SP Teuge zijn het eens geworden over de verlenging van het contract. Uit den Bogaard blijft hoofdtrainer van Sportclub Teuge tot tenminste de zomer van 2024. Hiermee zet Teuge de volgende stap om de ambitieuze doelstellingen te verwezenlijken van het vlaggenschip. Aanvullend wordt Carlos van den Sigtenhorst volgend seizoen als assistent-trainer aan de selectie toegevoegd.meer »

291x gelezen

Extra handen voor klussen nodig!

29 november 12:15  Er wordt veel werk achter de schermen verzet zodat in ons clubgebouw en het dorpshuis allerlei activiteiten mogelijk zijn. We hebben gemerkt dat het lastig is om vrijwilligers te vinden die daarbij willen helpen. Het zou kunnen dat we ouders van de jeugdteams weer gaan vragen om bijvoorbeeld 1 x per maand per team een klus op te pakken, zoals ramen wassen. Wie helpt ons? Denk er alvast samen over na... Binnenkort kun je je opgeven!

135x gelezen

Nieuws uit de Algemene Ledenvergadering van Sportclub Teuge

28 november 15:15  Op 21 november is de Algemene Ledenvergadering van Sportclub Teuge seizoen 2022/2023 gehouden. Het bestuur heeft verantwoording gegeven over het afgelopen jaar en samen is vooruitgekeken naar volgend jaar. We lichten er een paar onderwerpen uit: meer »

219x gelezen

Contributieverhoging

23 november 19:45  Zoals reeds aangekondigd in de Algemene Ledenvergadering van 21-11-2022 zal Sportclub Teuge door stijgende kosten de contributie verhogen voor het seizoen 2022-2023, conform onderstaand overzicht.meer »

384x gelezen

Geen overlast meer van muziekboxen

11 november 19:00  Muziek maakt alles gezelliger en dat geldt natuurlijk ook bij Sportclub Teuge. Maar overlast hiervan maakt het niet voor iedereen gezelliger.meer »

445x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!