Sponsors

Home

Training regioselecties meidenvoetbal stedendriehoek / salland bij Sp. Teuge

Gisteren, 21 september 21:30  Op zondag 26 september as zullen de teams MO14 en MO16 van de regioselecties Stedendriehoek / Salland trainen op Sportpark De Dulmer.meer »

15x gelezen

Doorstoters speelt met 3 teams in competitie verband

19 september 11:30  Nu de meeste coronamaatregelen zijn versoepeld, kunnen ook de biljarters van Teuge weer het groene laken op. Na 2 jaar geen wedstrijd gespeeld te hebben, zullen er maar liefst 3 teams gaan spelen in de noord Veluwse competitie. meer »

82x gelezen

Wedstrijdverslagen

19 september 10:00  Lees hier de wedstrijdverslagen van de afgelopen weken.meer »

De oudste en gezelligste kaartclub van Teuge gaat weer beginnen!

17 september 16:00  Na een gedwongen pauze, gaat deze gezellige club weer beginnen. Het leuke is dat je geen lid hoeft te zijn, en iedereen welkom is! Ook uw kennissen, vrienden, buren, kinderen, sponsoren, kortom iedereen. meer »

98x gelezen

AH voetbalpassie actie

9 september 18:15  Voetbal is de grootste sport van Nederland. Gedurende de coronapandemie stond het amateurvoetbal voor een lange periode stil wat zware gevolgen heeft voor de clubkas van amateurclubs. Als supporter van voetballend Nederland draagt Albert Heijn naast het professionele voetbal, ook het amateurvoetbal een warm hart toe.meer »

247x gelezen

Seizoensopening 2021-2022

31 augustus 22:00  Op vrijdagavond 27 augustus hebben we onze traditionele seizoensopening voor de jeugd tot en met JO15 gehouden. Gelukkig konden we binnen de geldende coronamaatregelen, zij het beperkt, ouders van onze jeugdspelers ook weer ontmoeten: wat mooi om na zo een lange tijd elkaar weer te kunnen zien en spreken!meer »

264x gelezen

Coronamaatregelen seizoen 2021-2022

24 augustus 0:00  We naderen inmiddels het einde van de zomervakantie en traditioneel is dit de tijd dat het voetbalseizoen weer van start gaat. Helaas hebben we nog steeds te maken met regels m.b.t. Corona. Omdat deze regels nogal eens veranderen en verwarring oproepen willen we iedereen even informeren over de belangrijkste regels die op dit moment gelden.meer »

562x gelezen

Vrijwilliger van de maand

21 augustus 12:15  Het voortbestaan van Sportclub Teuge valt of staat bij de inzet van zijn vrijwilligers. De bestuurders, de veld- en kleedkamerplanners, de wedstrijdsecretarissen. Zij vervullen elk weekend weer een belangrijke rol in het mogelijk maken van het amateurvoetbal. meer »

314x gelezen

Statiegeld PET-flessen

17 augustus 18:30  Op 1 juli 2021 is in Nederland statiegeld op kleine plastic flesjes ingevoerd om het probleem van plastic zwerfafval tegen te gaan. Per flesje (< 1 liter) wordt 15 cent statiegeld gerekend. Als vereniging zullen wij het statiegeld door rekenen in onze prijzen.meer »

257x gelezen

De jeugd duikt de zaal in, Futsalteam Teuge 4

1 augustus 14:30  Met ingang van komend seizoen zal onder de vlag van Sportclub Teuge een 4e team worden toegevoegd aan de afdeling Zaalvoetbal. Het is een team van enthousiaste jongelingen. meer »

244x gelezen

Carlos van den Sigtenhorst trainer tweede elftal

29 juli 12:00  De Technische Commissie van SP. Teuge laat weten, dat aankomend seizoen oud-eerste elftalspeler Carlos van den Sigtenhorst de trainer is van het tweede elftal.meer »

339x gelezen

Komend seizoen alleen betaling mogelijk via pinnen

7 juli 18:30  Vanaf komend seizoen is het alleen nog mogelijk om via pin te betalen in onze kantine. Tijdens de coronaperiode was dit reeds een van de maatregelen toen de kantine geopend was en hebben we hier ervaring mee opgedaan. meer »

400x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!