Sponsors

Kennisgroep gedrag

Sportclub Teuge lanceert ‘Kennisgroep gedrag’:  Iedereen doet mee!!

Hoog in het vaandel van Sportclub Teuge staat een veilig klimaat en de slogan ‘iedereen doet mee’. Dat laatste betekent dat er voor iedereen plaats moet zijn voor deelname aan één of meerdere sportactiviteiten van Sportclub Teuge. Om hierin te ondersteunen heeft Sportclub Teuge de Kennisgroep Gedrag opgezet. 

Wat doet de Kennisgroep Gedrag.

De taak van de Kennisgroep Gedrag is het actief aanbieden van kennis (handvatten/tips) aan de leiders en trainers die tegen problemen of vragen aanlopen binnen hun elftal. Dit kan betrekking hebben op de samenstelling van de groep of een individueel lid. De vragen waarmee je terecht kunt bij de Kennisgroep Gedrag zijn heel divers. Dit kan gaan over pesten en agressie, maar kan ook betrekking hebben op gedragsstoornissen zoals ADHD, PDD-NOS of autisme. Na een melding zal de Kennisgroep Gedrag contact opnemen met de betrokken partij(en) en in overleg kijken naar en het bespreken van de mogelijkheden.

Voor wie is de Kennisgroep Gedrag en hoe zijn ze bereikbaar

In eerste instantie is het de bedoeling om trainers en leiders handvatten/tips te geven bij vragen of problemen die zij ervaren. Daarnaast is het mogelijk dat ouders een beroep doen op de Kennisgroep Gedrag en al dan niet in vertrouwen zaken/problemen met hun bespreken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van de deelnemers van de Kennisgroep Gedrag, of door te mailen naar kennisgroepgedrag@sp-teuge.nl.

Deelnemers Kennisgroep Gedrag:

Remco Uenk Ferdi Slijkhuis Conny Klein Rouweler
Ferdi Slijkhuis Conny Klein Rouweler
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!