2 - 3

SP Teuge JO9-4

F-Pupillen (najaar), F4, 3e klasse 23

3 november 2012 8:45

Voor de tweede keer dit seizoen ging Teuge op bezoek bij Schalkhaar. Dit keer was de F8 de tegenstander. Deze wedstrijd was topscorer Aidan niet aanwezig, maar dit betekende niet dat er niet gewonnen kon worden.

Alle jongens renden zich de longen uit het lijf en knokte voor iedere meter. In de eerste helft was het maar liefst 3-1 waarbij Tijn (1-0 en 3-1) en Daan Balk (2-0) voor de doelpunten zorgden. Dit was weer eens wat anders, want zo vaak heeft Teuge F4 niet voor gestaan in de eerste helft. Meestal moest er een tegendoelpunt vallen voordat de groene jongens wakker werden.

Na rust werd het steeds spannender. Zeker na de 3-2. Maar Teuge bleef knokken voor een goed eindresultaat. Tijn mistte een paar 100% kansen, maar de verdediging (inclusief Daan Efek) bleef goed opletten. Hierdoor bleef het 3-2. Voor de tweede keer 3 punten in de pocket.

Tijdens de penaltyserie werd er met 3-2 verloren. Alleen Jasper en Tijn scoorden.

Na afloop werd de feestvreugde in de kleedkamer nog groter, want Victor tracteerde op een lekker zakje chips. Victor was 8 jaar geworden. Gefeliciteerd!

Voor de foto's: klik hier.