38'
...

C-Junioren (najaar), C3, 5e klasse 18

27 oktober 2012 12:45

Na een weekje rust stond de uitwedstrijd tegen Robur op het programma. Een ploeg die nog geen punt verlies had veel doelpunten voor en weinig tegen. Sowieso een zware week voor de jongen van de C3, want as woensdag komt CSV op bezoek die ook nog geen puntverlies hebben.

Door aan aantal geblesseerde spelers hadden we 3 jongens erbij om ons te versterken. Twee uit de D1 (Sander en Sven) en een uit de C1 (Dean). Jongens goede wedstrijd gespeeld en bedank voor het meedoen!

Omdat we niet wisten wat ons te wachtte stond, speelden we in een 4-4-2 opstelling. Met Koen op de goal, Roel, Remco, Julian en Levay achterin, Stein, Giovanni, Dean en Justin op het middenveld en Rick en Glenn voorin begonnen we goed aan de wedstrijd. Er werd goed overgespeeld en Robur wist niet hoe ze moesten spelen tegen een 4-mans middenveld. Dit leverde veel ruimte op voor Justin en Stein.

Helaas bleven we een paar keer teveel overspelen in de 16 meter gebied van Robur in plaats van de bal in de goal te rossen. Robur zelf kreeg slecht 1 grote kans die op de lat belandde. In de 25 minuut viel helaas Justin uit die een prima wedstrijd stond te spelen met een blessure aan zijn ribben (tijdens gymles de vrijdag daarvoor gevallen). Max mocht zijn opwachting maken als linksback en Levay schoof door naar linksmidden, maar echter van korte duur. Ook hij viel niet lang daarna uit met een blessure aan zijn voet waar hij al een paar weken last van heeft. Sander mocht het proberen op linksmidden.

Gelukkig maakte Rick in de 30e minuut dan toch de meer dan verdiende 0-1 voor ons. Dit was ook het moment dat Glenn gewisseld werd. Na weken van afwezigheid vanwege een hielspoor speelde hij weer mee en deed dat prima. Zelf was hij teleurgesteld dat hij gewisseld werd, dat siert dan weer een echte spits. Met ons hoofd in de wolken gaven we voor rust dan toch een doelpunt weg en kwam Robur terug in de wedstrijd.

De tweede helft hadden de jongens het zwaar. De tegenstander gooide het op fysiek spel en daardoor kregen wij het zwaar. Ook viel de 2-1 snel na de rust waardoor we het ons moeilijk maakte. Gelukkig bleven we goed voetballen en werden er af en toe mooie combinaties gemaakt. De scheidsrechter werkte ook af en toe niet helemaal mee, maar gelukkig maakte Jordy 5 minuten voor het einde een super mooi doelpunt. Van 30 meter schoor hij de bal hoog over de keeper en was de stand weer in evenwicht.

We probeerde de stand nog om te buigen naar 2-3 door met 3 aanvallers te gaan spelen, maar helaas bleef het gelijk.

Goede wedstrijd, mooie doelpunten! Goede opsteker voor woensdag als we tegen CSV weer punten proberen te pakken, hopelijk zijn de geblesseerden dan weer hersteld!