Assist: Bas Wielart

28 januari 2012 14:30

Arie Schimmel

Teuge 4 verliest oefenwedstrijd van Oene 4

De eerste oefenwedstrijd van Teuge 4 is op een fiasco uitgedraaid. Oene 4 was vrijwel de hele wedstrijd de betere ploeg en won dan ook verdiend met 2-4. De ploeg uit Oene liet zien waarom het een klasse hoger speelt. Ze speelden compacter en wisten elkaar makkelijker te vinden. Ook voor het doel waren de gasten een stuk koelbloediger.

In de eerste helft kwamen de bezoekers op een 0-2 voorsprong. Een afstandschot werd niet goed beoordeeld door Ate en vloog onverwachts in de korte hoek. De 0-2 kon geheel vrijstaand binnen geknikt worden. Niet lang voor rust onderstepte Roddy matig uitverdedigen van de doelman en schonk Erwin een niet te missen kans: 1-2.

Na rust begon Teuge slecht, of begon Oene goed. Niet heel veel later was het namelijk 1-4. Een scrimmage en een misverstand in de defensie stelde Oene in staat een comfortabele voorsprong op te bouwen. De kopbal van Dennis (in buitenspelpositie) die de 2-4 op de border zette, was niet meer dan een doekje voor het bloeden.

11 Februari start de competitie weer voor Teuge 4. Een slechte generale levert een goede voorstelling op, zo luidt het gezegde. We gaan het meemaken. CSV Apeldoorn komt de 11e op boek. Uit werd in de stromende regen redelijk eenvoudig gewonnen.