2 - 1

SP Teuge VR1

Vrouwen Zaterdag (voorjaar), DA1, 4e klasse D02

19 mei 2012 14:30

Zaterdag 19 mei moesten de dames voor de laatste keer deze competitie aantreden. Ditmaal was het tegen Zwart Wit’63 uit Harderwijk. Thuis waren de dames met 2-1 verslagen door de vrouwen uit Harderwijk.

Aangezien er vorige week al een groot kampioensfeest gevierd is was het vandaag een wedstrijd wat nergens meer om ging. De dames hadden dan ook bij aanvang van de wedstrijd lootjes getrokken om de posities van deze middag te bepalen. Zo kwam daar een heel verrassend team naar voren.

We hebben in de eerste helft zelfs nog laten zien dat we ook met een fantasie opstelling een doelpunt konden afdwingen. Het was Jacqueline die de bal goed langs de keepster werkte. Vlak voor rust kwamen de dames uit Harderwijk nog wel op gelijke hoogte.

Na rust werd er weinig goed voetbal getoond zowel door de dames van Teuge als de dames van Zwart Wit. Dit kwam mede ook door het warme weer van deze middag. Wel wisten de dames van Zwart Wit nog op een 2-1 voorsprong te komen wat tevens ook de einduitslag werd voor deze middag.

Het was jammer dat de Teuge geen overwinning mee naar huis kon nemen. Desondanks hebben we een leuk seizoen gedraaid en mogen we vol trots terug kijken op het behaalde kampioenschap van vorige week.