Dorpsstraat 1
8111AA
HEETEN
tel. 0572-381588

Op donderdagavond stond het 2e oefenduel voor Teuge 2 op het programma uit bij Heeten 2. Op een mooie zonnige avond op een goed kunstgrasveld was het Teuge dat het initiatief direct pakte. Voetballend werd onder de druk uit gevoetbald en wist Heeten anderzijds moeilijk van de eigen helft te komen. Na 10 minuten kopte Bas de 0-1 binnen wat een verdiende voorsprong was, echter werd de goal afgekeurd wegens buitenspel.

Na 18 minuten wisten we toch het net te vinden. Arno opende de score door de bal overtuigend in de kruising te knallen. Helaas in het verkeerde doel. In het verdere verloop van de eerste helft wijzigde het spelbeeld niet. Teuge kwam voetballend moeilijk tot kansen en Heeten zocht veelvuldig de diepte door de bal achter onze verdediging te plaatsen.

In de rust werd vijf keer gewisseld en na rust begonnen we zeer sterk. We kwamen dichter bij de goal van Heeten, maar nog steeds helaas zonder goals. In de 70e minuut ging er met Erik, Jordy en Berend pak ‘m beet 400+ wedstrijden 1e elftal ervaring naar de kant. Kort daarna scoorde Heeten in buitenspelpositie en deze werd niet geannuleerd. 2-0!

In de laatste fase was het voetballend wat minder en het spel wat opportunistisch met o.a. Pascal in de punt van de aanval. Heeten werd slordiger achterin en daar wisten wij in de laatste tien minuten twee keer van te profiteren waardoor we er nog een gelijkspel uit wisten te slepen door goals van Rick en Bas na voorbereidend werk van Frank en Pascal.

Dinsdagavond mogen we weer en dan is Voorst 1 de tegenstander op eigen veld.