Sponsors

Teuge 2 worstelt zich langs VenL

SP Teuge 2

4 - 2

V en L 1 (zon)

6'
11'
... (corner)
Tristan Schouw (afstandschot)
43'
Assist: Tim Streppel
71'
... (e.d.)
87'
Roy Veld (schot)
90'

Datum

6 september 2022 20:00

Scheidsrechter

Toon Leerkes

Accommodatie

Sportpark De Dulmer
de Zanden 92
7395PB
TEUGE
tel. 055-3231345

Teuge 2 speelde zijn laatste oefenwedstrijd voorlopig tegen VenL op dinsdagavond. Na veel goede momenten gezien te hebben in de vorige wedstrijden was het vanavond helaas anders.

De eerste 10 minuten waren nog redelijk en kwamen we 1-0 voor via John, maar na de 1-1 in de 11e minuut ging het snel bergafwaarts. Vlak voor rust was er toch een opleving na een goede actie van Wesley, die Tim inspeelde die op zijn beurt klaar kon leggen voor Tristan, die van een meter of 20 droog binnen schoot.

In de 2e helft wist VenL amper van de helft te komen, maar wist Teuge 2 ook weinig tot kansen te komen. Hoewel, de kansen die we kregen, hadden er in gekund. Er schijnt nog één bal te moeten landen.

Tristan maakte nog wel 3-1 door een volley van zeker 35 meter in de kruising te schieten, maar deze werd helaas afgekeurd.

In het kader van: ‘Beter een goede buur dan een verre vriend’, maakten wij zelf ook nog de 2-2 voor onze buren in het wit en rood via een terugspeelbal langs keeper Robert Jan.

Invaller Janay wist zich nog enigszins te onderscheiden en gaf Erik de kans om alsnog de winnende te scoren. Erik maakte geen fout in de afronding. Na de goal van Erik maakte Roy nog 4-2 in blessuretijd.

Je kan helaas niet altijd goed spelen. Reden genoeg om zaterdag weer een stapje harder te zetten en weer plezier te gaan maken… i.p.v. te bekvechten in het donker!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!