Sponsors

Spannend potje op de zaterdagochtend

SP Teuge JO12-3JM

4 - 7

Groen Wit '62 JO12-3

Competitie

4e klasse (4e fase) 08

Datum

21 mei 2022 10:00

Scheidsrechter

T. Luesink

Accommodatie

Sportpark De Dulmer
de Zanden 92
7395PB
TEUGE
tel. 055-3231345

Zaterdag ochtend 21 mei Groenwit JO12-3 thuis op een eindelijk weer een beetje normale tijd 10.00 uur, al leken de kinderen / spelers van beide teams soms nog niet echt wakker.

Aanval Groenwit mooi 1/2 'tje en in eerste instantie ook goed verdedigd door Teuge verdediger, maar toen toch weer knullig de bal kwijt geraakt en in de kluts weer voor een Groenwit speler en 0-1. Goede aanval Teuge, bal opzij gelegd, en 1 op 1 op de keeper, maar die verdedigde de bal goed. Hoekschop Teuge, bal hoog bij de tweede paal en over gekopt. Bal van Teuge weer onderschept door Groenwit, en schot op de paal en de rebound over. Aanval Teuge en de bal goed afgepakt en ook goed doorgespeeld en weer 1 op 1 op de keeper ook goed afgemaakt 1-1. De trainer van Groenwit was het er niet mee eens en vond het een overtreding, maar het doelpunt bleef staan. Aanval Groenwit diepe paas, maar de Teuge keeper was er op tijd bij om de bal weg te schieten. Schot Groenwit net naast. Aanval Groenwit bal in de 16, maar jongetje twijfelde om te schieten of te passen, weg kans. Aanval Groenwit, goed weggedraaid, schot net naast. Aanval weer van Groenwit alleen op de keeper, maar goed gered door de keeper. Eerste kwartier 1-1.   Aanval Teuge schot geblokt, snelle uitval Groenwit, en slap verdedigd, en goed overgespeeld door Groenwit speler op meelopende speler en afgemaakt 1-2. Aftrap Teuge en de bal weer snel onderschept door Groenwit en Knal 1-3. Schot Groenwit op de paal. Aanval Groenwit en heel mooi positiespel, Verdediging van Teuge zit er goed tussen, maar via de kluts toch weer bij Groenwit speler, en rolde de bal in het doel 1-4. Aanval Teuge die niet opgaf (klasse) bal opzij, en de bal mooi
meegenomen, en afgemaakt 2-4. Aanval Teuge, goed weggedraaid schot geblokt. Aanval Groenwit onderschept door Teuge, maar de bal door het midden gespeeld en 2-5.
Aanval Groenwit schot goed gered. Schot Groenwit en 2-6. Aanval Teuge, goed weg gedraaid schot gered door de keeper.

Derde kwartier aanval Teuge strakke voorzet tweede paal (net als Klarenbeek uit), bal nu alleen naast geschoten. Voorzet Teuge, bal goed weggewerkt door Groenwit.
Aanval Groenwit en verdediger eruit gelopen en schot korte hoek 2-7. Aanval Teuge die niet opgaf, goede steek pass, alleen op de keeper, maar schot net naast. Aanval Teuge
keeper duikt er goed voor. Afstandschot Groenwit gepakt door de keeper. schot Teuge gered door de keeper. Weer aanval Teuge die steeds beter ging spelen, mannetje voorbij, en knal 3-7.

Laatste kwartier, aanval Teuge weggekapt, en in plaats van af te spelen, verassend zelf geschoten, bal gaat helaas net naast het Groenwit doel. Schot Teuge tot hoekschop getikt door de Groenwit keeper. Hoekschop snel genomen voorzet helaas geschampt naast. Schot Teuge naast. Aanval Teuge, en heel goed doorgegaan / doorgelopen en .4-7. Aanval Teuge, bal in de kluts, schot naast. Schot Groenwit via Teuge speler hoekschop. Voorzet Groenwit, bal gepakt door de keeper.

Toen werd er afgefloten 4-7, was een hele mooie gelijk opgaande wedstrijd, met strijd en fouten van beide kanten, maar ja dat is ook voetbal. Complimenten voor de jongens en meisjes van Teuge dat ze niet opgaven. en bleven strijden, vooral de laatste 2 helften werd er goed gespeeld.
Nu volgende week nog Victoria Boys uit (hopelijk nu wel met hun eigen team !!), en de wedstrijd tegen Orderbos gaat helaas niet meer door. Nog wel toernooi(en) en afsluiting.

De Razende reporter langs de lijn.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!