Sponsors

3 punten mee naar Teuge........

Klarenbeek SC JO12-1JM

1 - 3

SP Teuge JO12-3JM

Competitie

4e klasse (4e fase) 08

Datum

14 mei 2022 8:45

Scheidsrechter

M. Westerink

Accommodatie

Sportpark De Pauw
Bosweg 12 -14
7382CC
KLARENBEEK
tel. 055-3011585

Zaterdag 14 mei ,weer heel vroeg in de ochtend weer lekker voetballen na de mei vakantie, en na het oefenen op groot veld, moesten we  in en tegen oude bekende Klarenbeek JO12-1 JM. (vorige keer kwam Klarenbeek haast niet over de middenlijn, en werden er aan Teuge kant veel kansen gemist). Het zonnetje scheen al lekker en de ouders op het terras, hopelijk naar een leuke wedstrijd kijken.


Schot Klarenbeek gestopt met de voeten door de keeper. Weer aanval Klarenbeek goed verdedigd door Teuge. Aanval Teuge voorzet, schot naast. Voorzet Teuge, maar in plaats van te schieten, werd de bal verkeerd aangenomen, weg kans. Schot Teuge hoog over, de bal ging richting Zutphen. Schot Klarenbeek naast.(Het is meer een wedstrijd dan een tijdje geleden in de kou). Aanval Teuge bal opzij gelegd, schot gered door de keeper. Eerste kwartier 0-0. Schot Klarenbeek gepakt door de keeper. Aanval Teuge, mannetje voorbij, en van uit een onmogelijke hoek binnengeschoten 0-1. (Later hoorde we dat de bal nog via Klarenbeek speler ging). Aanval Teuge voorzet en boem knal keihard op de lat (pech). Weer voorzet Teuge, maar de bal werd nu over gekopt. Schot Teuge met de voeten gered door de keeper. Aanval Klarenbeek schot geblokt, en opgepakt door de keeper. Tweede kwartier 0-1.
Grote pauze ouders / fans nog steeds lekker op het terras.

Derde kwartier Schot Teuge gered door de keeper met de voeten. Aanval Klarenbeek, en een sliding op de bal, maar ook een speler van Klarenbeek penalty (waar de var woensdag nog de penalty van Eagles tegen Feyenoord terugdraaide, bleef deze penalty wel staan, en aanloop en 1-1. Kleine domper. Voorzet Teuge, bal weg gestompt door de keeper. Leuke wedstrijd Teuge qua voetbal / positie spel beter, maar Klarenbeek meestal wat feller / fanatieker. (meer beleving), soms ook op het randje, maar de scheidsrech(s)ter liet ook wel veel toe. Aanval Teuge kappen en draaien, maar schot geblokt. Schot Teuge gepakt door de keeper, maar liet hem ook weer los, Teuge speler er als de kippen bij, maar schot toch te zacht, weer gepakt door de keeper. Aanval Teuge, mar pass te hard. Voorzet
Klarenbeek gepakt door de keeper. Derde kwartier 1-1, op naar het5 laatste kwartier. Zou er nog een winnaar komen ?.

Schot Teuge hoekschop getikt door de keeper.Hoekschop in-gedribbeld, en schot in het zijnet. Even later weer hoekschop Teuge, en weer in-gedribbeld en toen een hele
strakke voorzet en binnen getikt 1-2. Schot Klarenbeek gepakt door de keeper. Schot Teuge, en via de keeper weer een hoekschop, hoekschop afgeslagen, en weer voorzet van Teuge en bij de tweede paal goed binnengeschoten 1-3. Aanval Teuge, en mooie steek pass, en alleen op de keeper, 1 op 1 schot gered met de voeten door de keeper.
Bijna tijd schot Teuge gered met de voeten door de keeper, nog een schot Teuge, bal weggestopt door de keeper. Toen werd er afgefloten 1-3 stand, de 3 punten gaan
mee naar Teuge. Nu gestegen naar de vierde plaatst, en nog belangrijker voor de spelers / speelsters, de weddenschap met de trainers /begeleiding (autowassen of de M)
staat nog.

Gestegen naar plek 4. Nu nog Groenwit 12-3 thuis en Victiria boys weer uit. Wedstrijd tegen Orderbos is helaas geschrapt. (wat is er mooier om met dit weer lekker balletje te spelen ?0. Nog wel vaak oefenen op groot veld.

Met sportieve groet,
Razende reporter in de zon.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!