Maardijk 130
7609PR
ALMELO
tel. 0546-814838

De mannen van Teuge 2 stond een nieuwe en mooie beleving te wachten doordat het in het Heracles Stadion mocht spelen tegen Oranje Nassau 3. Naast het spelen in het stadion zal ook de wedstrijd lang bijblijven.

Of iedereen onder de indruk was van het stadion of wat er gaande was..... nog steeds geen idee! Bij rust was het in ieder geval 6-1!

Teuge begon dramatisch en kwam binnen de minuut met 1-0 achter. Na de snelle gelijkmaker van Youri leek Teuge, hoewel nog steeds niet veel goed ging, de betere ploeg. Maar tussen minuut 25 en 45 ging alles wat richting het Teugse doel ging ook binnen + 1 schot boven op de lat.

Een helft om snel te vergeten!

Na rust was het Teuge dat binnen de minuut scoorde. Youri kopte de 6-2 binnen uit een corner van Thijs. Oranje Nassau kreeg 5 minuten later een penalty nadat Thijs met zijn knie op de bal viel. De scheids, veelal actief in de middencirkel, zag hands en gaf een penalty. De speler van Oranje Nassau was zo sportief om naast te schieten.

Er leek wat geloof te komen in een enorme stunt! Vlak na de strafschop, rond de 55e minuut kwam Teuge op 6-3 uit een fraai geplaatst afstandsschot van Tristan. De grens van Oranje Nassau zag de bui al hangen dat we terug zouden komen en gooide de vlag omhoog, (waarom weet niemand) maar de scheids, staande op een vergelijkbare plek als bij de penalty, keurde de goal af.

In het restant van de wedstrijd deed Bas een duit in het zakje voor het doelpunt van het jaar. Vanaf bijna de achterlijn punterde hij loeihard de bal hoog binnenkant paal binnen. In de slotminuten maakte Berend 6-4 uit een penalty.

Zo werd Teuge 2 niet één maar twee ervaringen rijker. In een stadion spelen én 6-1 achter staan met rust! We sluiten positief af. Je kan beter 1 wedstrijd flink verprutsen (voor rust) dan 3x een beetje.

Op naar zaterdag AZSV thuis 12.30. Als je twijfelt om eens te komen kijken. Gewoon doen! Ons doelsaldo over de laatste 2 wedstrijden is 9 voor en 8 tegen… en ’s middags, na het eerste, is er groot feest in de kantine.foto_heracles.jpg