L.R. Beijnenlaan 18
6971LE
BRUMMEN
tel. 0575-563621

Vanaf de eerste minuut werd duidelijk dat Brummen een aantal zeer begaafde voetballers had rondlopen en Teuge 2 moest zodoende vol aan de bak. Nadat Arno een bal van de lijn had gehaald was het een paar minuten later tegen de verhouding in raak aan de andere kant. Winterstopaankoop Ron Wijngaards zette Teuge na een uitstekende pass van Lars Neuleman op 0-1. Daarna werd het duel vooral hard.

Het veldspel was voor Brummen, de kansen voor Teuge. Bas kreeg 2 kansen die helaas over en op de lat belandde. Kort voor rust couterde Teuge fraai naar de 0-2 wederom door Ron Wijngaards, waarna een merkwaardig moment ontstond doordat de scheidsrechter naar de grens liep om te vragen of het toevallig geen buitenspel was. De goal werd afgekeurd.

Na rust veranderde het speelbeeld niet. Halverwege de 2e helft ontsnapte Janay aan de verdediging van Brummen, omspeelde de keeper die nog één redmiddel zag toen de bal hem gepasseerd was: Janay tegenhouden. Desondanks ging de bal niet geheel onverwachts niet op de stip.

Een kwartier voor tijd was er geen reden een treffer van Bas te annuleren. De 15 jarige Jens die tegen Vios al een assist gaf deed dat wederom door Bas vrij voor de goal te zetten.

In het laatste kwartier ging Brummen halen waar het o.b.v. het spelbeeld recht op had. Minimaal een punt. Een vrije trap en een fraaie aanval dwars door het Teugse centrum leidde tot een 2-2 eindstand.