Horstlindelaan 255
7522JA
ENSCHEDE
tel. 053-4314953

Het strijdplan was met hulp van collega trainers voorafgaand helder. Wij zouden een moeilijke wedstrijd gaan krijgen tegen een uitstekende, voor deze klasse te goede, tegenstander. Achilles Enschede is nog in de race voor het kampioenschap, zocht doelpunten en daarmee 3 punten. Helaas vlak voor vertrek een afmelding wegens ziekte van rasvoetballer Tim, de bezetting op veld dus aanpassen. Op het zeer rustige complex zocht Achilles direct de aanval en moest Teuge zoals verwacht achteruit.

Helaas binnen een minuut een bal niet goed weggewerkt en dan is het bij dit kaliber spelers direct raak. Teuge probeerde het spel van achterenuit op te bouwen maar werd telkens door de fel jagende tegenstander vastgezet opgejut door een continue pratende trainer. Helaas wederom een persoonlijke fout die goed afgestraft werd en heel vroeg al 2-0 achter. Teuge probeerde zich te herpakken, 2 wissels en wat andere positiewissels gaf wat lucht met een kleine kans voor Thijs. Maar Achilles was over het geheel veel te goed voor Teuge. Man of the match Merten en doelman Thom gingen in de 2de helft voorop in de strijd om er toch nog een wedstrijd van te maken.

Bij de 3-0 constateerde heel Teuge een overtreding voorafgaand echter de scheidsrechter oordeelde anders. Wel nog een kans voor Sander en Lex waar laatstgenoemde besloot in plaats van zelf te schieten de bal weer terug te kaatsen naar de verbaasde Sander. Uiteindelijk 4-0  terechte uitslag en focus op de volgende wedstrijd. Veel geleerd op deze koude zaterdag!