Veesser Enkweg 39
8194LK
VEESSEN
tel. 0578-631359

Vandaag staat een spannende wedstrijd op het programma, we spelen bij en tegen koploper Vevo Vr1. Bij winst maken we zelf nog een goede kans op het kampioenschap, bij verlies wordt dit lastiger. Het is prachtig weer, het veld ligt er goed bij dus we hebben er zin in!

De opstelling: Keeper: Jenn, Verdedigers: Nienke, Mirjam, Puck en Ryanne, Middenveld: Ria, Sylvia en Floor, Aanvallers: Charlotte, Nikita en Rebecca, Wissels: Saïra, Petra en Lisa.
Van Remco en Michel (Toon is lekker op vakantie) hebben we mee gekregen om vooral verdedigend te beginnen vandaag, om te voorkomen dat we weer snel een tegen doelpunt krijgen. En waar dat in vorige wedstrijden niet lukte, gaat dat vandaag wel. Dat wil niet zeggen dat Vevo geen kansen krijgt. Ze zijn erg sterk en zijn degene die het spel maken. Maar we staan verdedigend goed. Het lukt ons alleen niet om grip op de wedstrijd te krijgen. Na ruim en kwartier lukt het Vevo om te scoren, 1-0. Daarna krijgen ze nog een flink aantal kansen, maar scoren doen ze voor rust niet meer, mede omdat wij het ze moeilijk maken.
In de tweede helft gaat het toch weer even mis, bij een corner in de eerste paar minuten beland de bal vanuit de kluts in de goal. Maar we laten ons niet kennen en geven niet op. We hebben nu wel meer grip op het spel en komen steeds verder op de helft van Vevo. Zelfs zo ver dat Saïra, normaal onze rechtsback maar vandaag rechtshalf, een bal kan voorzetten. Ze speelt hem naar Sylvia en die haalt uit, 2-1! Hierdoor krijgen we nog meer vertrouwen en zetten we veel druk. Ook bij een corner die Sylvia neemt zetten we goed druk, hierdoor belandt de bal in de goal en staat het 2-2. Helaas is daarna onze energie een beetje op, en scoort Vevo nog 2 keer. In de 92e minuut krijgen wij nog een penalty mee, Nikita schiet deze raak en staat het 4-3. Dit is ook de eindstand. Helaas verloren, maar we hebben er wel met z’n allen keihard voor gevochten.
Volgende week zaterdag spelen we om 12.30 uur uit tegen ZVV Vr3, tot dan!