Uitgekleed Teuge 2 biedt ca. 80 minuten knap weerstand tegen Excelsior 3 - Sportclub Teuge

Sponsors

Uitgekleed Teuge 2 biedt ca. 80 minuten knap weerstand tegen Excelsior 3

Excelsior '31 3

3 - 0

SP Teuge 2

... (schot)
52'
... (schot)
78'
... (intikker)
90'

Competitie

2e klasse D

Datum

14 mei 2022 14:30

Scheidsrechter

A. Tafas

Accommodatie

Sportpark De Koerbelt
Arend Baanstraat 102 A
7461DX
RIJSSEN
tel. 0548-541944

Teuge 2 moest vandaag maar liefst 9 spelers missen door diverse omstandigheden, waaronder 7 van de 11 spelers met de meeste speelminuten dit seizoen. Joost en Erik schoven door naar het eerste, Janay was geblesseerd en Gerwin, Bas, Pascal, Ron, Aldwin en Tristan waren door diverse omstandigheden afwezig.

Hoewel er door aanvulling van Thomas, Justin, Jens, Wesley, Danny en het terugkeren van Lorenzo een heel aardig elftal neergezet kon worden, was het alles behalve op elkaar ingespeeld en werkte de tegenstander, Excelsior 3 met ambities richting de eerste klasse, ook zeker niet mee.

Het was enigszins in ons voordeel dat we op een kleine knollentuin werden neergezet om te voetballen en vooral verdedigend stond het in de eerste helft alleraardigst. Op wat mogelijkheden en slechts één echte grote kans na konden we Excelsior aardig van ons doel afhouden. Helaas konden we daar zelf (eigenlijk de hele wedstrijd) voorin weinig tegenover brengen.

Na rust was het dan ook bijzonder ongelukkig dat we de 1-0 tegen kregen uit een vrije trap, die Thomas in eerste instantie geweldig pakte, maar de rebound was voor Excelsior. 1-0! Vlak daarvoor was Excelsior, eveneens uit een vrije trap, dicht bij de 1-0, echter belandde deze op de lat.

Na de 1-0 hielden we het tot de 78e minuut vol en vlak nadat we het zelf wat meer open gooide om de 1-1 te forceren maakte Excelsior de 2-0. Bij het ingaan van de blessuretijd werd het nog 3-0.

De mannen van Teuge 2 incl. aanvulling, verdienen een compliment voor de manier waarop de wedstrijd is gespeeld. Met de volledige groep was het al een lastige uitwedstrijd geworden, laat staan wanneer je zoveel ervaring mist. Volgende week spelen we om 12.30 thuis tegen FC Zutphen en beschikken we weer over een zo goed als volledige groep.

 

Thomas – Justin – Berend – Arno (58, Danny) – John (58, Wesley) – Stan – Frank – Martie – Roy (75, Lorenzo) – Tycho – Thijs (67, (Jens)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!