APELDOORN
tel. 055-3663012

Vandaag spelen we in het mooie lentezonnetje uit bij ZVV.
En als de zon schijnt lijkt alles mooier, maar vandaag is ons tenue écht mooier. We mochten vandaag voor de eerste keer in ons nieuwe tenue spelen.
De opstelling van vandaag: Keeper: Jenn, Verdediging: Nienke, Ryanne, Puck en Petra, Middenveld: Rebecca, Mirjam, Carmen en Ria, Aanvallers: Nikita en Charlotte, Wissels: Saïra, Lisa, Floor en Leah.

We beginnen niet heel sterk aan de wedstrijd, maar echt grote kansen heeft ZVV niet. Totdat de scheids een duw in de rug ziet, en hij geeft hier een penalty voor. De spits van ZVV schiet raak, 1-0 voor ZVV. Daarna gaat het een tijdje gelijk op, maar het laatste kwartier is het eigenlijk wachten tot wij een goal maken. En na een mooie steekpass van Ryanne op Leah gebeurd dat ook. Leah slalomt richting de goal en rond koelbloedig af, 1-1! Net voor rust,  altijd lekker om zo de kleedkamer in te gaan.

In de rust zijn er wat dames die moeten werken of net ziek zijn geweest en daardoor geen hele wedstrijd kunnen voetballen. Hierdoor hebben we nog maar 2 wissels op de bank, Nikita en Mirjam. Een aangezien Mirrie de vorige wedstrijd al 90 minuten heeft gevoetbald geeft ze aan dat dat vandaag niet gaat lukken.
Dus er wordt afgesproken dat mocht het nodig zijn, Mirjam gaat keepen en Jenn gaat spelen.
En helaas is dat binnen een kwartier al nodig, eerst schiet het bij Puck in haar hamstring en daarna kan Floor niet meer verder spelen.
Nikita wordt de laatste vrouw, Jenn gaat mid-mid spelen samen met Ria, en Mirjam staat op de goal. En 20 minuten later valt ook Lisa geblesseerd uit.
Dus besluit Floor dat zij wel kan keepen, en gaat Mirjam alsnog het veld in. We doen heel erg ons best en lopen ons kapot in de hitte, maar het wil niet meer lukken.
ZVV krijgt meer kansen en ze weten in de laatste paar minuten de 2-1 te maken.
Helaas gaan we dus moe gestreden maar met 0 punten naar huis. Maar we hebben wel laten zien dat we allemaal flexibel zijn en voor elkaar willen strijden. We hebben gelukkig een aantal weekenden om hier van bij te komen.

Hopelijk is iedereen op zaterdag 14 mei weer fit, dan spelen we thuis tegen Albatross Vr1.