Ondanks verloren wedstrijd toch een feestje

Kerklaan 2 A
7391AN
TWELLO
tel. 0571-271332

Vandaag staat de derby tegen Voorwaarts Vr1 op het programma. We weten dat het een lastige tegenstander is, dus we moeten weer aan de bak vandaag. We beginnen met de volgende opstelling: Keeper: Jenn, Verdediging: Nienke, Ryanne, Puck en Petra, Middenveld: Ria, Floor en Rebecca, Aanvallers: Lisa, Nikita en Charlotte, Wissels: Sylvia, Carmen en Mirjam.

Toon had ons nog zo gewaarschuwd, we moesten meteen scherp zijn. Dat is duidelijk niet het geval, want binnen een paar minuten komt Voorwaarts op 1-0 voorsprong. Een bal gaat er via Jenn’s knie heel knullig in. Gelukkig is daar Floor, die een hele mooie goal maakt. Ze draait een corner in één keer de goal in, 1-1. Daarna scoort Voorwaarts weer 2 keer, en staan ze 3-1 voor. Sylvia maakt daar na een voorzet van Lisa 3-2 van, en Lisa scoort daarna zelf de 3-3. Voor de wedstrijd wou ze nog een weddenschap afsluiten voor 50 euro per goal, had ze dat nou maar echt gedaan..  Met de tussenstand van 3-3 gaan we ook de rust in.

Maar helaas wil het ons in de tweede helft ook niet lukken. Jenn heeft duidelijk haar dag niet, en de keepster van Voorwaarts wel. Schoten op goal die er normaal in gaan worden er nu uitgehaald. Sylvia weet nog wel 1 keer te scoren, maar Voorwaarts nog 3 keer. We eindigen de wedstrijd dus met 6-4. Leuk feitje is dat Sylvia samen met Erik Prins strijdt om de titel van topscoorder, en ze heeft er toch maar weer mooi 2 gemaakt. Van Toon krijgen we na de wedstrijd een goed advies, laat het je avond niet verpesten en maak er een mooi feestje van.

En dat hebben we gedaan! Eerst op de club, en daarna met 2 auto’s vol richting Harreveld. Onze Nienke vierde haar 25e verjaardag. Er was een rondleiding over de boerderij, er werd geknuffeld met koeien, gedate in de geitenstal en tot in de vroege uurtjes gedronken en gedanst.