Sponsors

Shirtje ruilen

VIOS V. VR3

5 - 1

SP Teuge VR1

Jennifer Drost (penalty)

Competitie

5e klasse 4

Datum

18 mei 2022 19:30

Scheidsrechter

R. Snijder

Accommodatie

Sportpark De Kouwenaar
Woestijnweg 67
8172CN
VAASSEN
tel. 0578-573156

Na de ruime overwinning van afgelopen zaterdag spelen we vanavond bij en tegen Vios Vr3. Niet op volle sterkte, er zijn wat blessures en niet iedereen kan er vanavond bij zijn. We beginnen met de volgende opstelling: Keeper: Jenn, Verdediging: Nienke, Mirjam, Puck en Saïra, Middenveld: Ria, Carmen en Rebecca, Aanvallers: Lisa en Charlotte, Wissels: Nikita en Marinte.
Het wordt al snel duidelijk dat het vanavond een zware wedstrijd gaat worden. Vios speelt sterk, ze tikken goed en zijn snel in de aanval. Ze krijgen veel kansen, maar het duurt even voordat de eerste goal valt. Maar bij een schot van veraf is het raak, een hoge bal gaat erin, 1-0 voor Vios. Daarna geven we heel veel corners weg. Ze draaien heel mooi in, maar gelukkig hebben wij Nienke. Ze blijft de ballen maar weg koppen.  Helaas gaat er uiteindelijk toch 1 in, Jen heeft hem niet klem en hij rolt de goal in, 2-0. Iets later scoren ze nog een keer en wordt het 3-0.  Maar dan zijn we door onze wissels heen en kan Puck eigenlijk ook niet verder. Zij ruilt met Jen en gaat keepen en Jen gaat voetballen. Vios scoort voor rust nog een keer, en we gaan met een 4-0 achterstand de kleedkamer in.
De tweede helft beginnen we met weer een andere keeper, nu gaat Mirjam op de goal.  We krijgen nu iets meer grip op de wedstrijd, het gaat meer gelijk op. Helaas raakt Mirjam ook geblesseerd, en doet Puck de handschoenen weer aan. Vios weet nog een keer te scoren, 5-0. Maar dan maakt Vios een overtreding en krijgen we een vrije trap op de rand van de 16 meter. Deze gaat via de muur naast, maar de scheids is scherp en ziet dat er hands gemaakt wordt en we krijgen een penalty! Jen neemt hem en scoort, dat maakt het 5-1. Met weer een nieuwe keeper op onze goal, dit keer Nikita, eindigen we de wedstrijd. We hebben hard gestreden, maar helaas gaan we zonder punten en met een aantal blessures terug naar Teuge. Zaterdag maken we dezelfde reis nog een keer, dan mogen we weer naar Vios maar dit keer spelen we tegen Vr3. Hopelijk weten we dan wel de drie punten mee naar Teuge te nemen!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!