Sponsors

Ruime overwinning Teugse dames

SP Teuge VR1

9 - 2

Albatross VR1

Leah Fuite (solo)
33'
Leah Fuite (schot)
38'
Leah Fuite (schot)
40'
55'
Nikita Kroon (intikker)
65'
Leah Fuite (solo)
90'

Competitie

5e klasse 4

Datum

14 mei 2022 15:00

Scheidsrechter

C.G. Brom

Accommodatie

Sportpark De Dulmer
de Zanden 92
7395PB
TEUGE
tel. 055-3231345

Na twee weken zonder wedstrijd staat vandaag de wedstrijd tegen Albatross op ons programma. En ondanks dat zij onderaan staan weten we dat we ze niet moeten onderschatten. Ze spelen leuk voetbal en de uitwedstrijd hebben we maar net gewonnen. De opstelling van vandaag: Keeper: Jenn, Verdediging: Nienke, Ryanne en Mirjam, Middenveld: Carmen S., Sylvia en Rebecca, Aanvallers: Charlotte, Carmen en Leah, Wissels: Puck, Petra en Nikita
De eerste twintig minuten gebeurd er weinig in de wedstrijd. Albatross is iets meer aan de bal, maar echte kansen hebben we beide niet. Na de drinkpauze is dat wel even anders. Albatross krijgt nu wel een grote kans, en scoort. We komen 1-0 achter. Maar blijkbaar hadden we dat nodig, want nog geen minuut later maakt Leah de 1-1. En weer een minuut later kunnen we helemaal schoon Schip maken, 2-1! De 3-1 komt van Charlotte, ze heeft dus mooi weer 50 euro verdiend vandaag. Leah maakt voor rust haar hattrick compleet en zo gaan we met een 5-1 tussenstand de kleedkamer in.
Na de nodige koude ranja in de rust is de tweede helft vrijwel gelijk aan de eerste helft. Albatross scoort de 5-2, en een minuut later maakt Carmen S. er 6-2 van. Nikita en Sylvia pikken ook nog een goaltje mee, en Leah maakt haar vierde van die middag. Zo eindigen we met een 9-2 overwinning! 
Aanstaande woensdag spelen we om 19.30 uur bij en tegen Vios Vaassen Vr3 én zaterdag om 12.30 uur gaan we weer naar Vaassen, dan spelen we tegen Vr2.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!