Sponsors

CCW op bezoek

SP Teuge JO12-3JM

1 - 12

CCW'16 JO12-1JM

Competitie

3e klasse (3e fase) 17

Datum

5 februari 2022 9:00

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark De Dulmer
de Zanden 92
7395PB
TEUGE
tel. 055-3231345

Na bijna de hele winterperiode te hebben door getraind, mochten we dan eindelijk weer een wedstrijd spelen. (vorige week werd het nog afgelast).
Heel veel personele problemen leverde wel een mix team op van heel veel andere teams, maar we kregen toch een team op de been.

Klokslag 9 uur begon de wedstrijd, schot CCW naast, en even later een schot van CCW voorlangs. Slecht uit-verdedigen van Teuge (iedereen moest toch aan elkaar wennen), leverde weer een kans op voor CCW, maar schot weer naast. Weer aanval CCW schot goed gered door de keeper. Verrassend schot CCW van afstand 0-1. Schot CCW goed geblokt door Teuge verdediger. Snelle aanval Teuge alleen op de keeper, schot rakelings langs het doel van CCW. Weer aanval Teuge (wat de schroom van zich af ging gooien) goede pass langs het lijntje en schot weer net naast. Het begon een echte wedstrijd te worden. Weer aanval Teuge bal teruggelegd, maar schot gepakt door de keeper. Toen zat het eerste kwartier erop.

Tweede kwartier schot CCW naast. Weet CCW maar schot weer naast het Teuge doel. Aanval van Teuge af geslagen en een snelle tegen aanval, en boem 0-2. Schot CCW spatte uiteen op de lat. Schot CCW gepakt door de keeper. Aanval CCW en bal teruggelegd en schot 0-3. Aanval CCW schot en goede redding van de Teuge keeper. Aanval CCW en 0-4.

Derde kwartier, aanval CCW en voorzet en 0-5. Vrije trap CCW schot over. Plots kwam er een vliegtuig over met mooie tekst erop. CCW raakte er niet van onder de indruk, want hun gingen door met aanvallen en bal teruggelegd en 0-6. Aanval Teuge en bal op de paal. even later weer grote kans Teuge maar schot van heel dichtbij naast (goaltje was eigenlijk wel gegund voor de inzet). Aanval CCW, en middenvelders liepen niet meer met hun man mee, en 0-7. Vrije trap CCW en het werd zelfs 0-8.

Laatste kwartier, hopen op geen 10 tegen, en nog een goal voor Teuge........
Afstandschot van CCW en de bal ging via de binnenkant van de paal wel in het doel 0-9. Aanval CCW en voorzet en daar was dan toch ook de 0-10. Schot Teuge net over. Aanval CCW en 0-11. Schot CCW, maar werd gered door de Teuge keeper. Aanval Teuge wat toch weer beetje ging aanzetten, maar schot naast. Aanval CCW in eerste instantie af geslagen, maar toen was het toch weer CCW en boem 0-12. Aanval Teuge en daar was dan toch het verdiende doelpunt 1-12. weer aanval Teuge, maar schot ging in het zijnet. Toen floot de goed leidende scheidsrechter af en kwam 1-12 in de boeken te staan.

Invallers van andere teams heel erg bedankt voor jullie hulp, meteen na de wedstrijd gingen er ook weer 3 spelers van de 12-3 weer mee doen met de 12-2.

Fijn weekend en tot volgende week maar weer dan uit naar Activia, hopelijk dan wel weer gewoon met eigen team.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!