Sponsors

O wat was het weer spannend

Klarenbeek SC JO12-1JM

2 - 4

SP Teuge JO12-3JM

Competitie

3e klasse (3e fase) 17

Datum

12 maart 2022 8:45

Scheidsrechter

T.R. Bloem

Accommodatie

Sportpark De Pauw
Bosweg 12 -14
7382CC
KLARENBEEK
tel. 055-3011585

Zaterdag 12 maart op de 51ste verjaardag van trainer Alwin moesten we al heel erg vroeg 08.45 uur voetballen in en tegen Klarenbeek JO12-1. We waren eindelijk met een compleet team. 3 punten als verjaardagskado voor trainer Alwin zou wel leuk wezen.

Meteen aanval van Teuge maar schot met 1 hand gestopt door de keeper. Aanval Teuge voorzet over. Teuge heel veel balbezit, en veel in de aanval zonder echt gevaarlijk te worden. Aanval Klarenbeek schot hoekschop getikt door de keeper. Hoekschop Klarenbeek schot naast. Afstandsschot Teuge naast. Aanval Teuge voorzet, maar de keeper van Klarenbeek zit er nog net met een handje tussen net voor een Teuge speler gevaarlijk kan worden. Aanval Teuge tot hoekschop geschoten door verdediger van Klarenbeek. Eerste kwartier 0-0
Tweede kwartier zelfde spelbeeld Teuge heel veel aanvallen zonder echt gevaarlijk te worden, of toch wel, schot Teuge op de vuisten van de Klarenbeek keeper. Aanval Klarenbeek, maar de Teuge keeper is op tijd bij de bal om die op te pakken. Schot Teuge naast. Terugspeelbal van Teuge bijna in eigen doel, maar de keeper kan de bal nog net uit de hoek plukken. Aanval Teuge bal opzij gelegd, maar schot over. Aanval Teuge schot weer op de vuisten van de Klarenbeek keeper, en de rebound over. De bal moet er toch een keer in?, dit verdienen de jongens en meisjes van Teuge, maar ja zoals het bijna al het hele seizoen gaat, dan gaat de bal er aan de andere kant er wel in 1-0.
Tweede kwartier 1-0 Grote pauze.

Derde kwartier meteen weer schot Teuge op de voeten van de keeper. Hoekschop Teuge schot voorlangs. Aanval Teuge voorzet en schot van paar meter van het doel op de lat. Even later schot Teuge en nu met een beetje hulp van de keeper 1-1 (verdiend). Aanval Teuge voorzet net te hoog. Schot Teuge, nu wel weer goed gered door de keeper.
Aanval Teuge schot korte hoek zijnet. Teuge gaat steeds meer aanzetten schrimmage voor Klarenbeek doel, maar geen doelpunt, tot ieders verbazing langs de lijn.
Goede aanval van Teuge over een paar schijven, maar schot naast. Weer aanval Teuge, en het leek wel prijs schieten op de kermis, wel 3 schoten op Klarenbeek doel in een  hele hele korte tijd, maar de bal werd steeds gered met handen en voeten door de keeper, en snelle uitval van Klarenbeek en ..... 2-1. Toen was ook het derde kwartier voorbij en komt het weer op het laatste kwartier aan ALLES OF NIETS. (De ballen kansen moeten er in).

Daar gingen ze dan laatste kwartier meteen weer aanval Teuge en schot op de paal en de rebound naast. Weer Teuge en toen was het wel raak Boem 2-2.Nu doorzetten graag.
Hoekschop Teuge voorzet en op zijn Ajax's dan toch maar de 2-3 binnenschieten. Klarenbeek gaat nu aanvallen, maar de Teuge verdediging staat nu wel goed, en laten ze Klarenbeek er niet meer door, en weer uitval van Teuge, maar schot gered door de keeper. Blessuretijd en toch weer Teuge in de aanval en alleen op de keeper nu ook wel weer raak 2-4. (de buit is binnen) ..... Nog een afstandschot van Teuge, maar de bal spatte op de lat. Toen vond de scheidsrechter het mooi geweest en gingen mooi de 3 punten als verjaardagskado voor de trainer mee in de kofferbak mee naar huis. 2-4 maar o o o wat was het weer spannend.

Fijn weekend sportieve groeten van de razende reporter.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!