Vrouwen Zaterdag (najaar), DA1, 4e klasse H

19 november 2011 14:30

Scheidsrechter

Dhr. Pannekoek

Op deze koude middag stond DZC '68 op het programma deze ploeg was ons al bekend omdat we daar voorgaande jaren ook tegen speelden. Het beloofde een spannende pot te gaan worden want ze stonden net boven ons. De wedstrijd stond onder leiding van Dhr. Pannekoek. We begonnen zeer goed aan de wedstrijd er werd voortreffelijk positiespel gespeeld en al na 10 minuten was het Marije die alleen op de keeper af ging. Maar helaas werd de druk haar teveel en schoot ze van een te verre afstand recht bij de keeper in de handen. We gingen gewoon verder met ons spel en we hebben de eerste helft dan ook voornamelijk op de kant van DZC gespeeld. Na ongeveer 20 minuten was het opnieuw Marije die een poging waagde met een mooi schot over de keeper heen en dit keer met succes de 1 - 0 was een feit. Snel gingen de dames op zoek naar nog een goal en wederom met succes dit keer was het Esther die nog net met haar tenen de bal binnen kon tikken na een subliem pasje van Carina.
Met nog 10 minuten voor de rust tegaan werden we toch wat slapper in de duels en daar maakten de dames uit Doetinchem gebruik van en met een afstandschot konden ze de aansluitingstreffer nog voor de rust binnen schieten. In de rust weer een kleine toespraak en een lekker bakkie warme thee. Ook werd er gewisseld Suzanne kwam erin voor Jennifer en Anne voor Carina. De dames kregen als taak mee om te proberen zo snel mogelijk de 3 - 1 te maken en minder de duels te verliezen. Maar ook DZC kwam sterk uit de kleedkamer en kwam fanatiek uit de startblokken deze helft het was duidelijk ze lieten het er niet bij zitten. Na ongeveer 10 minuten in de tweede helft konden ze de gelijkmaker binnenschieten met wederom een afstandsschot. Deze helft golfde het spel heen en weer en met de nogige overtredingen werd het er niet gezelliger op. Eindstand deze middag 2 - 2