Sponsors

Weer 3 punten

SP Teuge JO12-3JM

6 - 3

Apeldoornse Boys JO12-2JM

Competitie

4e klasse (2e fase) 15

Datum

27 november 2021 9:00

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark De Dulmer
de Zanden 92
7395PB
TEUGE
tel. 055-3231345

Zaterdag 27-11-2021 09.00 uur thuis tegen de rood gelen van Apeldoornse Boys. Normaal is de razende reporter voor het rood en geel van Go Ahead Eagles, maar nu vanmorgen dus voor de groen witten van Teuge (en vanavond weer voor Rood en Geel van GAE uit bij Willem 2). Het regende en natte sneeuw, maar de wedstrijd ging gewoon door.
De razende reporter dit keer vanuit de dug-out geen last van de regen met schrijven, maar wel koude tenen.

De wedstrijd begon en het was meteen Teuge wat de aanval zocht., en meteen een hoekschop mocht nemen wat niks opleverde. Schot Teuge gered door de keepster.
Even later schot van Teuge maar de bal werd door de voeten gered door de keepster van de Boys. weer hoekschop Teuge, maar de bal kwam niet goed voor.
Aanval van de Boys en schot .....en als we zelf de kansen niet maken, dan de deksel op de neus 0-1. weer schot van de Boys nu gered door de keeper. Hoekschop van de Boys
maar goed verdedigd door Teuge. Aanval Teuge, maar de voorzet was te zacht. aanval Teuge en de bal goed teruggelegd en schot over. Zou het weer zo'n ochtend worden ?.
Voorzet Teuge schot naast. Nu kwam de Boys er weer gevaarlijk uit schot voorlangs. Aanval Teuge, voorzet in eerste instantie te hard, maar Teuge speler had de bal toch en
kapte tegenstander uit en boem 1-1. Even later weer een aanval van Teuge keer over de andere kant van het veld en voorzet en alleen op de keeper boem over het doel.
(volgens mij zijn ze de bal nu nog steeds aan het zoeken ?). Aanval van de Boys af geslagen door Teuge, maar de bal toch weer door het midden verdedigd, maar het liep gelukkig goed af. Aanval Teuge en de bal goed overgespeeld, maar schot in het zijnet. Aanval Teuge goede lange pass langs het lijntje en richting het doel van de Boys en de bal afgepakt door snelle Boys verdediger. Aanval Teuge en knal van afstand en 2-1. Nog weer aanval van Teuge mooi 1 2' tje schot naast. ......Eerste kwartier 2-1.

Tweede kwartier meteen weer Teuge en mooie aanval over paar schijven en schot op de paal. Schot Teuge naast. Scrimmage voor het doel van de boys maar de bal 1 meter voor
het doel nog niet binnengeschoten. Schot Teuge gered door de keepster. Voorzet Teuge tot hoekschop gewerkt. Schot van de Boys gered door de keeper, zo bleef het gelukkig 2-1.
Aanval Teuge en de bal leek te hard opzij te worden gelegd, maar de Teuge speler kon er toch bij en knalde de bal keihard tegen de touwen 3-1. Half schot / voorzet van Teuge
makkelijk gepakt door de keepster. Schot Teuge over. Weer aanval Teuge en de bal goed doorgespeeld en alleen op de keepster af en ....4-1. Uitval van de Boys schot gered door
de keeper. Aanval Teuge tot hoekschop gekopt door verdediger. Schot Teuge met de voeten gered door de keepster. Weer aanval van Teuge en de bal weer mooi opzij en schot tot hoekschop verwerkt door de keepster. Voorzet Teuge maar de bal net niet binnen gekopt.  Tweede kwartier 4-1.

Derde kwartier ouderwets puntertje door Teuge speler maar gepakt door de keepster. Nog een slap schot van Teuge makkelijke prooi. Schot Teuge goed geblokt door verdediger van de Boys. Hele snelle counter van de Boys (en veel Teuge spelers die voorin bleven hangen) en 4-2. Hoekschop van de Boys goed verdedigd door Teuge. Aanval Teuge en schot geblokt. Even later weer aanval Teuge en schot op de paal en rebound gered door de keepster en weer rebound en dan toch ook weer half via de keepster 5-2. (weer wat lucht).
Aanval van de Boys die zich niet uit het veld lieten slaan en een droge knal 5-3. Derde kwartier 5-3.
Het was koud en guur, dus snel op naar het laatste kwartier alles of niets maar weer voorsprong proberen te behouden en het liefst ook nog iets uit zien te lopen (nog even alles geven).

Aanval Teuge goed 1 2' tje weer en de laatste eind pass helaas net iets te hard ... doeltrap. Aanval Teuge schot weer geblokt door verdediger. Aanval van de Boys en de bal teruggelegd en schot gered door de keeper (zo bleef het verschil nog steeds gelukkig 2). schot Teuge en de bal gered door de keeper (ze hadden laatste kwartier gewisseld) Weer schot van Teuge maar katachtig gered door de keeper. Aanval van de Boys, maar goed verdedigd door Teuge.
Hoekschop Teuge voorzet, maar schot naast. Aanval Teuge en voorzet, maar de bal ver naast gekopt, wat de bal bleef nog gewoon in het veld. De tijd verstreek in het voordeel van Teuge. Hoekschop Teuge, maar weer linkspoot op rechts, dus kwam de bal weer niet goed voor. (toch maar keer op trainen?) Aanval Teuge en speler van de Boys heel mooi voorbij gespeeld en de bal netjes opzij gelegd en ook nog cool binnen geschoten 6-3. ......................  

6-3 was ook de eindstand, .....weer 3 punten in de vierde klasse. Het was niet onze beste wedstrijd (vaak verkeerde keuzes verkeerde aanname), maar het veld was ook zwaar en het was guur en koud dus toch klasse dat we op karakter gewonnen hebben, en er toch ook weer ondanks de regen / natte sneeuw er toch weer voor gingen.

Nu door de maatregelen meteen dingen proberen te regelen in de groeps-app, en iedereen was meteen enthousiast om op de woensdag toch te trainen van (nu nog onder voorbehoud als Teuge het goed vind) op de woensdag dan trainen van half 4 tot half 5.

Nu volgende week thuis Victoria Boys en dan ook nog uit tegen Zvv. (en nog een keer oefenen tegen de 12-2) Vanmiddag even de uitslagen bekeken en titel kandidaat Csv had verrassend verloren van Groenwit en Orderbos was afgelast. Dus is het bovenin is het nog ongekend spannend :
(Wordt hopelijk vervolgd).

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!