Sponsors

Zaterdag 13 november

Robur et Velocitas JO12-5

0 - 15

SP Teuge JO12-3JM

Competitie

4e klasse (2e fase) 15

Datum

13 november 2021 10:00

Scheidsrechter

J. Vreman

Accommodatie

Sportpark Kerschoten
Anklaarseweg 330
7316MK
APELDOORN
tel. 055-5217192

Zaterdag 13 november (de dag dat Sinterklaas weer in Nederland aan kwam) stond Robur et Velocitas JO12-5 op het programma.
Iedereen was er gelukkig weer bij. Veel ouders broertjes zusjes en vrienden en vriendinnen en opa's en oma's om te supporteren.
Nadat iedereen de auto had geparkeerd (ergens op bedrijventerrein of midden op de stoep) , en na een goede warming up kon de wedstrijd beginnen.

Teuge tikte in het begin de bal goed rond zonder echt gevaarlijk te worden. Schot Teuge via een Robur speler over het doel. Voorzet Teuge goed verdedigt door Robur verdediging. Aanval Robur weer goed verdedigt door Teuge. Voorzet Teuge bal goed op zij gelegd, schot naast. Snelle uitval Robur , alleen op de keeper,
maar goed gered door de Teuge keeper. Zo bleef het dus nog steeds 0-0. Hoekschop Teuge, snel in-gedribbeld en bal voorgezet en weer naast geschoten (het zou toch niet weer zo'n wedstrijd worden van veel kansen en niet scoren ?) Aanval Robur goed onderschept en ook goed overzicht, balletje weer opzij, en de 0-1. (bevrijding) Aanval Teuge en goed overgespeeld en 0-2.

Tweede kwartier aanval Teuge en schot naast. Bal opzij gelegd, en schot naast. Aanval Teuge en mooi schot door iemand die nooit scoort in de korte hoek 0-3. Goede aanval
Teuge over een paar schijven en BOEM 0-4. Aanval Teuge en pass mooi langs het lijntje en 0-5. (nu was de Beer los) Aanval Teuge en bal opzij, en weer een knal 0-6.
Voorzet Teuge en binnengelopen 0-7. Aanval Teuge voorzet en schot naast. Schot Teuge gered door de keeper. Aanval Teuge schot geblokt door verdediger.
Tweede kwartier 0-7.

Derde kwartier voorzet Teuge gepakt door de andere Robur keeper. Afstandsschot Teuge nog aangeraakt door verdediger en keeper op het verkeerde been 0-8.
Schot Teuge gepakt door de keeper. Bal goed onderschept door Teuge, maar schot goed gered door de keeper. Aanval Teuge schot voorlangs (in plaats van de bal terug te
leggen op meelopende speler). Schot Teuge gered, maar in de rebound alsnog 0-9. binnen een paar minuten 2 schoten van Teuge gepakt door de keeper. Voorzet Teuge net niet binnengelopen. Langs de lijn riepen de supporters "tien tien tien". Voorzet Teuge, en daar was hij dan 0-10.
Laatste kwartier was aangebroken, Goede voorzet Teuge, en goed aangenomen, en de bal in de touwen 0-11. Schot Teuge gered door de keeper. Hoekschop van Teuge in eerste instantie afgeslagen, maar toen een afstandsschot en 0-12. Aanval van Robur en schot gered door de keeper. (hij kreeg niet veel te doen, maar stond er wel). Aanval Teuge, maar schot naast. Schot Teuge gered door de keeper. Simpel schotje Teuge door de benen van de keeper 0-13. Toen kwam misschien wel de mooiste goal van de wedstrijd.
Hele verre uittrap van de Teuge keeper, en de bal heel goed (met het hoofd) meegenomen en ook goed het overzicht behouden en mooi afgespeeld en ook heel goed binnengeschoten 0-14.
(Blije ouders langs de lijn). Goede aanval Teuge en nu ook weer (andersom) goed afgelegd en in de korte hoek werd het ook nog 0-15.
Aanval Teuge, maar de pass nu te hard. Toen floot de scheidsrechter voor het einde. helaas werden er na afloop geen strafschoppen genomen.

Goed gedaan, we staan nu tweede achter Csv Apeldoorn, en nu wacht zaterdag Groenwit JO12-3 uit die derde staat (Zelfde aantal punten als ons, maar een iets minder doelsaldo), en dat beloofd dus met alles respect voor Robur weer een mooi spannend potje te worden. (Extra spijtig dat er dan niemand mag komen kijken ook al is het in de buitenlucht).
Eerst maandag weer trainen en woensdag (Sinterklaas had vandaag bij zijn aankomst geen tijd om iets voor iets voor de spelers / trainers ? van Teuge JO12-3, maar hij beloofde dat er woensdag wel een kleinigheidje met gedicht van de dicht piet (alias razende reporter) komt.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!