Mannen Zaterdag reserve, 4, 6e klasse 18

12 november 2011 14:30

Wim Slijkhuis

Teuge 4 geeft voetballes aan Beekbergen 3

Dat Teuge 4 en Beekbergen 3 even veel punten hebben was vandaag op het veld niet terug te zien. Teuge speelde de bal lekker rond en liet Beekbergen achter de bal aanlopen. Dat er voor rust niet gescoord werd, was vooral pech. Er waren wat kansen om de score te openen maar Vrouwe Fortuna was niet met ons.

De tweede helft zou totaal anders worden. Op een uitval van Beekbergen na speelde alles zich op één helft af. Teuge was heer en meester. Dit werd snel na rust ook in doelpunten uitgedrukt door Bas Wielart. De veelscorende spits legde op ongeveer 20 meter de bal goed voor zijn rechter en haalde verwoestend uit in de bovenhoek. Niet veel later volgde er een pass op Bas W. die met een droge knal werd afgerond. Binnen een paar minuten was de wedstrijd beslist in Teugs voordeel.

Het spel bleef prima en de doelpunten volgden dan ook terecht! Een moeilijke aanval dwars door het hart van de defensie werd door de eigen verdediger over de doelman gelobt. De vierde goal was van Berdy de Graaf. Hij werkte een voorzet van Bas w. middels een halve volley in de lange hoek. Een fraai stukje techniek. De laatste goal was weer van Bas W. na weer een voorzet van rechts dook hij als Bep Bakhuys in zijn beste tijd de bal binnen: 5-0.

Het vermelden waard is ook de overwinning van het 5e elftal op het eerste veld. Volgende week speelt Teuge 4 uit tegen CJV'ers 3. Dat zou een lastige wedstrijd kunnen worden. Weer vol aan de bak dus.