A-Junioren (najaar), A1, 3e klasse 07

12 november 2011 12:30

Zwaar bevochten gelijk spel Teuge A1.

Zaterdag 12 november stonden er weer zestien zeer gemotiveerde spelers te trappelen om te beginnen aan een nieuwe competitiewedstrijd tegen de Uddelse boys en-girls. Na al die weken "vriendschappelijk" te hebben gevoetbald, waren we weer toe aan iets echts. Helaas moest de opstelling weer wat aangepast worden, maar degene die nu aan de aftrap stonden wisten precies wat ze moesten doen en wilden ook laten zien dat ze echt in de basis hoorden.
Vooraf gewaarschuwd dat er een snelle voorhoede zou staan van de tegenstander, dit zou inhouden dat we kort zouden dekken en al vroeg de pass eruit zouden halen.
Al vaker aangehaald in een verslag, we waren er weer niet helemaal bij, een diepe bal, gevolgd door een "solo" en ja hoor we stonden al weer vroeg in de wedstrijd op een 1-0 achterstand.
Maar gelukkig als vanouds lieten de jongens zich niet onbetuigd en gingen vol in de aanval en gingen steeds beter combineren, wat resulteerde in diverse kansen waarbij menigmaal het aluminium werd geteisterd en bij een vrije kans na een corner de bal er via de borst nog bijna ingelopen werd. Maar helaas, zelfs na een foutje van de keeper van de Prins lukte het toch niet om de bal die op de lijn lag erin te krijgen.
De tweede helft moest het dan maar gebeuren en inderdaad na een minuutje of tien konden we weer juichen, maar wij niet alleen ook weer het grote aantal supporters wat weer aanwezig was.
Er was nu nog ruim een half uur te spelen, dus er werden nog kansen genoeg gecreëerd, maar helaas waren ze niet aan ons besteed, we hadden zelfs geluk dat onze sluitpost in een zeer goede vorm steekt, mede door 4 keer een doorgebroken speler het scoren te beletten.
Al met al was het mooier geweest de drie punten in Teuge te houden, maar achteraf gezien was de 1-1 wel een terechte uitslag.

Pietertje deze week: Michiel, eigenlijk niet zo zeer het Pietertje, maar hij had de pech er bij het tegendoelpunt er niet helemaal goed uit te zien en moest al na 10 minuten af, dus meer de pechvogel van de week.