Sponsors

Teuge 6 klopt ongeslagen IJsselstreek ruim (1-4)

IJsselstreek 2

1 - 4

SP Teuge 6

Hans Droog (kopbal)
Hans Droog (intikker)
Hans Droog (kopbal)
Erik Prins (kopbal)

Competitie

6e klasse 29

Datum

30 oktober 2021 14:30

Scheidsrechter

A. Maatmann

Accommodatie

Sportpark Keizerslanden
Borgelerdijk 4
7415ZN
DEVENTER
tel. 0570-605246

Voorzitter Hans Droog scoorde vandaag een echte hattrick. Drie doelpunten in een helft zonder tussenkomst van andere doelpuntenmakers. Een onvervalste hattrick. Maar het had weinig gescheeld of hij kon helemaal niet meespelen deze middag. Bij het hebben van een bestuurlijke functie hoort ook bestuursdienst als 'collateral damage'. Hij had uitgerekend deze middag dienst. Eeuwige optimist Hans had al wel voor de zekerheid zijn voetbaltas ingepakt in de auto liggen voor het geval er een held in burgerkleding op zou staan die zijn dienst wilde overnemen. En die kwam er...

Hulde, lof en prijs aan Johan Neuteboom Spijker. Hij stelde Hans voor zijn dienst over te nemen waardoor Hans kon uitgroeien tot de beul van IJsselstreek. Als een echte spits kopte en prikte hij 3 buitenkansjes binnen. Zijn eeuwige rivaal Dinis kwam niet tot scoren; een win-win situatie, aldus Hans. De 4e goals van Erik (alweer een kopgoal) deed de wedstrijd helemaal op slot.

Er vielen nog twee onfatsoenlijke tackles, maar die troffen gelukkig geen Teugse ledematen. De sensor van Prins staat zo afgesteld dat hij vakkundig over dit soort charges heenstapt en Bas Markies was simpelweg te snel voor zijn directe tegenstander. Daardoor klapte het ingezette knipmes net achter zijn achillespezen dicht, in plaats van er op.
 
animatiesymbool-van-de-handen-handvat-applaus-vectorvlakke-illustratie-gesoleerd-op-groene-achtergrond-196785855.jpg
 
Grootste credits gaan toch wel uit naar invaldoelman Gerard Rechterschot. Met een paar mooie reddingen hield hij zijn doel bijna schoon deze middag. In 1-op-1 situaties stond hij zijn mannetje maar ook voor een bal in de kruising draait hij zijn hand niet om. Het was niet te zijn dat het toch ruim 30 jaar geleden moet zijn geweest, dat hij voor het laatst op het veld keepte. Fantastisch om dit soort flexibiliteit binnen het team en de vereniging te zien. Iedereen een applausje voor zichzelf.
 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!