7384AP
WILP GLD
tel. 0571-298495

De omstandigheden waren niet ideaal voor het korte combinatiespel dat Teuge 6 zo typeert. De snelle buitenspelers hadden, net als wel meer vaste spelers, andere verplichtingen dan een potje voetbal deze zaterdag. Enthousiaste vervangers werden bereid gevonden in te vallen. Het veld was in erbarmelijk slechte conditie. Het begin van storm Corrie raassde al over de velden van Wilp, waar het altijd lijkt te waaien. Kortom, er werd flink wat gevraagd van het aanpassingsvermogen.

De eerste goal werd door gastspeler Giovanni gemaakt. Hij maakte zichzelf goed vrij op het middenveld, zag de keeper iets uit het midden staan en haalde direct uit. De bal ging prima het hoekje in: 1-0. Daarna was CCW de baas op het 'veld' en drukte ons steeds verder terug. Dat resulteerde uiteindelijk in zoveel druk dat de bal ongelukkig in het eigen doel werd getikt. Nog voor de rust kwam de thuisploeg op 2-1 uit een corner die in 1x binnen leek te waaien. Gastkeeper Bram kwam nog met een katachtige reflex. Maar op de lijn werd de bal alsnog binnengegleden.

Na rust kwam CCW zelf op 3-1 voor. Een vrije trap werd vakkundig om de muur gekruld en verdween de goal in. Daarna leek Teuge wat schroom van zich af te werpen. Geholpen door de wind in de rug werd er meer druk gezet. Een vrije trap van Erik verdween kiezelhard in het dak van het doel en niet veel later joeg gastspeler Joost een andere bal onhoudbaar tegen de touwen. Net toen Teuge door leek te drukken voor de 3 punten, counterde CCW naar een 4-3 voorsprong.

Bij een scrimmage na een corner bleek Erik het meest attent te zijn. Hij tikte van dichtbij al vallend de 4-4 binnen. De spanning werd ondraaglijk. De scheidsrechter van dienst kon het niet meer aan (of niet meer aanzien?) en floot na ongeveer 80 minuten af. Een bijzonder einde aan een voetbalgevecht. Puntje meegenomen, lekker weer gevoetbald na een flink aantal weken lockdown en geen voetbal. Volgende week de volgende lastige uitwedstrijd: Groen Wit.