Knoevenoordstraat 34 A
6971LK
BRUMMEN
tel. 0575-565593

Te weinig spelers die mee wilden of mee konden doen. De hele week proberen spelers te lenen bij andere elftallen. Uiteindelijk met 12 spelers richting Oeken. Later zouden er nog twee zich bij de rest voegen. Keeper geblesseerd in de vorige wedstrijd, voetballer op de goal, onwennig begin. Spelers op andere/nieuwe posities.

Na ruim een half uur spelen was het 3-0 voor de mannen uit Oeken. Een afstraffing dreigde. Daarna werd er wat omgezet op het middenveld. De mandekking stond veel logischer. Teuge kreeg meer en meer grip op de tegenstander en maakte uit een van de vele kansen in korte tijd de 3-1. Helaas viel net voor rust uit een scrimmage de 4-1.

Na rust was Teuge heer en meester. Het goede spel van net voor rust, werd doorgetrokken na de thee. Heel veel grote kansen leverde dat niet direct op, maar er werd wel efficiënt met de kansen omgesprongen. Na 80 minuten stond er 4-3 op het bord. In  de slotfase drong Teuge nog wel flink aan, maar een dikke kans op de gelijkmaker bleef uit. Zo kan er teruggekeken worden op een prima uur voetbal. Helaas deed de rommelige start ons de das om. Kijken of het volgende week beter kan, vooral de voorbereiding.