de Zanden 92
7395PB
TEUGE
tel. 055-3231345

Na een indrukwekkende minuut stilte op verzoek van FC Zutphen, trapten we af op echt gras. Na een weekje vol regen was de mat wel weer weer even wennen voor een team mannen dat alleen maar op kunstgras traint. Toch ging het de eerste helft wonderwel en werd de thee gehaald met een 3-1 voorsprong.

Na de pauze werd er meteen weer gescoor en groeide de voorsprong zelfs naar 4-1. Toen kwam de klad er een beetje in. Of het de vermoeidheid was, onderschatting of het 1-op-1 spelen van Zutphen...we kwamen er maar moeilijk meer uit. FC Zutphen wist terug te komen tot 4-3 en leek zich op te gaan maken voor een waar slotoffensief. Net toen Zutphen echt aan wilde gaan zetten, kopten Erik zijn 4e doelpunt binnen (en de 5e van Teuge).

Dat Zutphen in de slotseconde nog 1x scoorde mag bijna geen naam hebben. Daarmee kwam de groene overwinning niet in gevaar. Volgende week uit naar IJsselstreek. Kijken of we dan weer een goed resultaat kunnen halen.